פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים תמונה אחת שווה אלף מילים... או במקרה הזה 6: "יש לך זכרונות עם צ'יפים BH-5"(שים לב שזו התמונה שאתה נתת..)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר תמונה אחת שווה אלף מילים... או במקרה הזה 6: "יש לך זכרונות עם צ'יפים BH-5"(שים לב שזו התמונה שאתה נתת..)לא קראת מה שכתבתי.... התמונה השניה היא של הזכרונות שלי.... הוספתי את התמונה הזאת לצורך השוואה (מביקורת עליהם באתר)
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים סליחה, טעות שלי. אגב, גם לי יש את אותם הזכרונות, ורשום BH-5 בצד ללא המדבקה. מוזר שלא רשום לך, אך עדיין הם כולם אמורים להגיע עם BH-5.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים זה UTT BH-5 אבל הוא Remarkedomritאת ה tRAS תעלה ל 7, את ה CAS תעלה ל 2 ותנסה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים ליאור, אתה מציע לו לעבוד ב-2-2-2-7 אני מניח נכון? למה לא, 2-2-2-5? - ממה שקראתי הם אמורים לעשות תיזמונים כאלה ב-400MHz בקלות ואף לאפשר לטפס לפחות ל-450MHz. נ.ב. omrit, אתה משוגע, מה אתה מריץ אותם על 1.5-2-2-2? בלאו הכי מתחת ל-2-2-2-5 אין הבדל כה מורגש שמצריך תזמונים נמוכים יותר
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר זה UTT BH-5 אבל הוא Remarkedomritאת ה tRAS תעלה ל 7, את ה CAS תעלה ל 2 ותנסהלא עדיין אי אפשר להעלות HTT גם אם תוספת מתח... יש רעיון אחר?ל americium:זה היה כדי להראות שגם אם אני מהדק מאוד את התזמונים הוא לא מאבד את היציבות, אבל אם אני מעלה את הHTT אפילו ב 1 אני מקבל שגיאות....
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים americiumAnandtech מציינים כל פעם שהם בודקים זיכרון ש TRAS של 6 או 7 או 8 נותנים את אותם ביצועים בדיוק (ב-NFORCE4) ו-5 טיפה פחות משום מה..
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים איתי (americium)איתי השני (TheBookOfMadness) צודק, tRAS 6-8 נותן את הביצועים הכי טובים על nF4אבל זה לא עקרוניזה לא תזמון קריטי בשביל המהירויות
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר איתי (americium)איתי השני (TheBookOfMadness) צודק, tRAS 6-8 נותן את הביצועים הכי טובים על nF4אבל זה לא עקרוניזה לא תזמון קריטי בשביל המהירויותאיך אני יכול אבל להעלות עוד את ה HTT? הזכרונות האלו אמורים להגיע להרבה יותר במתחים כאלו...דוגמא לתוצאות מביקורת:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר איזה מהירויות / תזמונים / מתחים?כמו שכתבתי קודם, העלתי לאט את הHTT והרצתי MEMTEST, כשהיו שגיאות העלתי את המתח- עד שהגעתי ל 3V ולhtt 233 (חלוקה של 1-1 כמובן) משם והלאה אני מאבד יציבות כשאני מעלה עוד (את ה HTT). גם שאני מעלה ל 3.1V וגם ל 3.2V זה לא עוזר והוא עדיין נותן שגיאות ב MEMTEST. ניסיתי בתזמונים סטוק- וגם בתזמונים הדוקים יותר. הוא לא מאבד יציבות כשאני מהדק את התזמונים... גם לא ב- 1.5-2-2-2.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים גם לא ב- 1.5-2-2-2.זה מצביע על כך שאתה לא סידרת את התזמונים טובכי אין tRAS 2הורדת מכפלת HTT?העלית מתח ל HTT / LDT?למעבד?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים lior, דבר ראשון יש כזה דבר TRAS 2... אבל לא בכל הלוחות... אצלי למשל יש.. יכול להיות שגם אצלו.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר זה מצביע על כך שאתה לא סידרת את התזמונים טובכי אין tRAS 2הורדת מכפלת HTT?העלית מתח ל HTT / LDT?למעבד?התבלבלתי... ה tras עומד על 5 ולא 2, העתקתי את זה לא נכון(ובלי קשר אני יכול לשנות אותו ל2), אבל גם בתזמוני סטוק אני לא יכול להעלות מעבר ל232.....(2.5-4-4-9 אם אני לא טועה)המעבד במתח גבוה- 1.6 (venice), אני אנסה להעלות מתח לLTD... כמה בטוח לעלות? (הוא יושב על 1.5V). אני אנסה גם להוריד את המכפלת HTT אבל אז אני אצטרך להשתמש במחלק כי לקבל מהירות מעבד גבוהה. לפי מירב ידיעתי עדיף שהוא יהיה על 1-1...
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים lior, דבר ראשון יש כזה דבר TRAS 2... אבל לא בכל הלוחות... אצלי למשל יש.. יכול להיות שגם אצלו.ומה זה עוזר לאנשים שיש את ה tRAS 2 בלוחות מסוימים? גם ככה אין פלטפורמה ש tRAS 2 נותן הכי הרבה ביצועיםהתבלבלתי... ה tras עומד על 5 ולא 2, העתקתי את זה לא נכון(ובלי קשר אני יכול לשנות אותו ל2), אבל גם בתזמוני סטוק אני לא יכול להעלות מעבר ל232.....(2.5-4-4-9 אם אני לא טועה)המעבד במתח גבוה- 1.6 (venice), אני אנסה להעלות מתח לLTD... כמה בטוח לעלות? (הוא יושב על 1.5V). אני אנסה גם להוריד את המכפלת HTT אבל אז אני אצטרך להשתמש במחלק כי לקבל מהירות מעבד גבוהה. לפי מירב ידיעתי עדיף שהוא יהיה על 1-1...אם תוריד מכפלת HTT (לא מעבד) ל 2x לדוג' אז זה לא ישנה שום מחלק ושום דברל LDT אצלי העליתי לו עד 1.9 אבל לא ראיתי שיפור באוברקלוק, ב 1.7 הוא הגיע למקסימום שלו אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.