עבור לתוכן

Twinmos Speed Premium 3500 chip

Featured Replies

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים... או במקרה הזה 6: "יש לך זכרונות עם צ'יפים BH-5"

(שים לב שזו התמונה שאתה נתת..)

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תמונה אחת שווה אלף מילים... או במקרה הזה 6: "יש לך זכרונות עם צ'יפים BH-5"

(שים לב שזו התמונה שאתה נתת..)

לא קראת מה שכתבתי.... התמונה השניה היא של הזכרונות שלי.... הוספתי את התמונה הזאת לצורך השוואה (מביקורת עליהם באתר)

פורסם

סליחה, טעות שלי. אגב, גם לי יש את אותם הזכרונות, ורשום BH-5 בצד ללא המדבקה. מוזר שלא רשום לך, אך עדיין הם כולם אמורים להגיע עם BH-5.

פורסם

זה UTT BH-5 אבל הוא Remarked

omrit

את ה tRAS תעלה ל 7, את ה CAS תעלה ל 2 ותנסה

פורסם

ליאור, אתה מציע לו לעבוד ב-2-2-2-7 אני מניח נכון? למה לא, 2-2-2-5? - ממה שקראתי הם אמורים לעשות תיזמונים כאלה ב-400MHz בקלות ואף לאפשר לטפס לפחות ל-450MHz.

נ.ב.

omrit, אתה משוגע, מה אתה מריץ אותם על 1.5-2-2-2? בלאו הכי מתחת ל-2-2-2-5 אין הבדל כה מורגש שמצריך תזמונים נמוכים יותר :)

פורסם
  • מחבר

זה UTT BH-5 אבל הוא Remarked

omrit

את ה tRAS תעלה ל 7, את ה CAS תעלה ל 2 ותנסה

לא עדיין אי אפשר להעלות HTT גם אם תוספת מתח... יש רעיון אחר?

ל americium:

זה היה כדי להראות שגם אם אני מהדק מאוד את התזמונים הוא לא מאבד את היציבות, אבל אם אני מעלה את הHTT אפילו ב 1 אני מקבל שגיאות....

פורסם

americium

Anandtech מציינים כל פעם שהם בודקים זיכרון ש TRAS של 6 או 7 או 8 נותנים את אותם ביצועים בדיוק (ב-NFORCE4) ו-5 טיפה פחות משום מה..

פורסם

איתי (americium)

איתי השני (TheBookOfMadness) צודק, tRAS 6-8 נותן את הביצועים הכי טובים על nF4

אבל זה לא עקרוני

זה לא תזמון קריטי בשביל המהירויות

פורסם
  • מחבר

איתי (americium)

איתי השני (TheBookOfMadness) צודק, tRAS 6-8 נותן את הביצועים הכי טובים על nF4

אבל זה לא עקרוני

זה לא תזמון קריטי בשביל המהירויות

איך אני יכול אבל להעלות עוד את ה HTT? הזכרונות האלו אמורים להגיע להרבה יותר במתחים כאלו...

דוגמא לתוצאות מביקורת:

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה מהירויות / תזמונים / מתחים?

פורסם
  • מחבר

איזה מהירויות / תזמונים / מתחים?

כמו שכתבתי קודם, העלתי לאט את הHTT והרצתי MEMTEST, כשהיו שגיאות העלתי את המתח- עד שהגעתי ל 3V ולhtt 233 (חלוקה של 1-1 כמובן) משם והלאה אני מאבד יציבות כשאני מעלה עוד (את ה HTT). גם שאני מעלה ל 3.1V וגם ל 3.2V זה לא עוזר והוא עדיין נותן שגיאות ב MEMTEST. ניסיתי בתזמונים סטוק- וגם בתזמונים הדוקים יותר. הוא לא מאבד יציבות כשאני מהדק את התזמונים... גם לא ב- 1.5-2-2-2.

פורסם

גם לא ב- 1.5-2-2-2.

זה מצביע על כך שאתה לא סידרת את התזמונים טוב

כי אין tRAS 2

הורדת מכפלת HTT?

העלית מתח ל HTT / LDT?

למעבד?

פורסם

lior, דבר ראשון יש כזה דבר TRAS 2... אבל לא בכל הלוחות... אצלי למשל יש.. יכול להיות שגם אצלו.

פורסם
  • מחבר

זה מצביע על כך שאתה לא סידרת את התזמונים טוב

כי אין tRAS 2

הורדת מכפלת HTT?

העלית מתח ל HTT / LDT?

למעבד?

התבלבלתי... ה tras עומד על 5 ולא 2, העתקתי את זה לא נכון(ובלי קשר אני יכול לשנות אותו ל2), אבל גם בתזמוני סטוק אני לא יכול להעלות מעבר ל232.....(2.5-4-4-9 אם אני לא טועה)

המעבד במתח גבוה- 1.6 (venice), אני אנסה להעלות מתח לLTD... כמה בטוח לעלות? (הוא יושב על 1.5V). אני אנסה גם להוריד את המכפלת HTT אבל אז אני אצטרך להשתמש במחלק כי לקבל מהירות מעבד גבוהה. לפי מירב ידיעתי עדיף שהוא יהיה על 1-1...

פורסם

lior, דבר ראשון יש כזה דבר TRAS 2... אבל לא בכל הלוחות... אצלי למשל יש.. יכול להיות שגם אצלו.

ומה זה עוזר לאנשים שיש את ה tRAS 2 בלוחות מסוימים? גם ככה אין פלטפורמה ש tRAS 2 נותן הכי הרבה ביצועים

התבלבלתי... ה tras עומד על 5 ולא 2, העתקתי את זה לא נכון(ובלי קשר אני יכול לשנות אותו ל2), אבל גם בתזמוני סטוק אני לא יכול להעלות מעבר ל232.....(2.5-4-4-9 אם אני לא טועה)

המעבד במתח גבוה- 1.6 (venice), אני אנסה להעלות מתח לLTD... כמה בטוח לעלות? (הוא יושב על 1.5V). אני אנסה גם להוריד את המכפלת HTT אבל אז אני אצטרך להשתמש במחלק כי לקבל מהירות מעבד גבוהה. לפי מירב ידיעתי עדיף שהוא יהיה על 1-1...

אם תוריד מכפלת HTT (לא מעבד) ל 2x לדוג' אז זה לא ישנה שום מחלק ושום דבר

ל LDT אצלי העליתי לו עד 1.9 אבל לא ראיתי שיפור באוברקלוק, ב 1.7 הוא הגיע למקסימום שלו אצלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים