עבור לתוכן

הפרוייקט הראשון שלי הגיע .עדכון על תאורה בתגובה 7

Featured Replies

פורסם

טוב נכנסתי לפורום כאן של המודינג והתחלתי לאהוב את זה.נידבתי את אבא שלי שייעזור לי טוב הבאנו את כל המצרכים ונתקענו בלי גומי ומכיוון שלא היה ליידנו דארמל ורק דיסק החיתוך היה יוצא עקום אז החלטנו שחייבים גומי הלכנו למישהו שבונה תריסים וכאלה והוא הביא לנו גומי ממש ממש אגרסיבי חח בטירה לקח שלוש שקל על מטר בקיצור חתכנו את הגומי וזה לא היה גומי h אלה u בקיצור חשבנו איך נדביק בסוף לקחנו דבק ממש ממש חזק שלא נועד לזה ואבא שלי במקרה קנה אותו חתכנו את המארז ייצא אחלה שמנו פרספקס ניקינו הכל ושמנו לבינתיים עוד אין הרבה דברים התכוניות העתידניות שלי הם לדין,פאן באס וצביעה תאחלו לי בהצלחה הנה תמונה למה שעשינו עד עכשיו

dscn10587dt.jpg

eMule-1134853158.jpg

eMule-1134853422.jpg

eMule-1134853667.jpg

פורסם

נחמד מאוד לפעמים הראשונות, כל חלון עדיף על כלום, אפילו שאישית הייתי מעדיף חלון גדול יותר, ואם היית עושה את החיתוך מעוגל יותר גם היה לך יותר קל לשים את הגומי ולא לחתוך לרצועות, תדע לפעם הבאה (:

סך הכל סבבה, רק תקנה תאורה שיהיה יותר מיוחד.

פורסם
  • מחבר

כן אמרתי תהליך הבא תאורה

עריכה: חח סליחה התבלבלתי התכוונתי להגיד שלא חתכנו מעוגל כי היה ברשותנו רק דיסק וזה היה יכול להרוס הכל

פורסם

כה מכיר את זה, זה גומי באסה... יש קרוב לחוצות המפרץ את בית הגומי יש שם מלא טובים ולא נראה לי יקרים...

אם אתה לא מתכוון להגדיל את החלון, חייבים איזה ציור, או לפחות צביעה בכמה גוונים של הדלת, זה נראה קצת ריקני בלי זה.

איפה קנית בטירה?

פורסם
  • מחבר

בכניסה לטירה אחריי הגשר (לא מכיוון כפר סבא) יש בכניסה מצד שמאל חנות של תריסים וזה באנו אליו קנינו ממנו הקטע שכמעט כל הפרוייקט היה אילתור!

פורסם

בכניסה לטירה אחריי הגשר (לא מכיוון כפר סבא) יש בכניסה מצד שמאל חנות של תריסים וזה באנו אליו קנינו ממנו הקטע שכמעט כל הפרוייקט היה אילתור!

אני מקוה שאתה רוצה להמשיך בלי אילטורים :silly:

פורסם
  • מחבר

חח כן פעם ראשונה נתקעתי קצת חייבים לאלתר בכל מקרה!.!

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אחריי שעשיתי את החלק הראשון הגיעתי לתאורה (לא רציתי פצצת תאורה) קניתי לי ארבע לדים ub וניגשתי לעבודה עם מלחם הכי הכי פשוט בעולם שקניתי בטירה באיזה סט שעלה 10 שקל כל הסט עם מלא דדברים כך שהצלחם שווה איזה 3 וחצי שקל עשיתי הכל ואיך שהוא נשרף לי לד אחד. בכל מקרה זה פועל יפה ושאלתי שאלה בפורום מצלמות אני מקווה שייענו בהקדם כדי שאני אוכל להעלות תמונה עוד היום

עריכה: הנה.

eMule-1134853158.jpg

eMule-1134853422.jpg

eMule-1134853667.jpg

פורסם

do you have only 3 leds ?

i think you are trying to do the costless moding ever?

am i right?

פורסם

נחמד

אם אפשר קצת תמונות מרחוק, ובחושך

אגב

אתה חייב, אבל חייב לבודד את הלדים האלה

אתה לא רוצה שזה יקצר לך משהו - נכון?

וגם סידור כבלים לא יזיק ;)

פורסם
  • מחבר

הכל מבודד אני ישים עוד לדים פשוט היה לי קשה למצוא ושמצאתי עלה לי 5 ש''ח ללד שזה הרבה שאני ייראה בהזדמנות לדים למכירה אאני יקנה וישים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים