פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני בונה עכשיו את המעגל הזהhttp://www.aaroncake.net/circuits/chaser.htmזה פרויקט ליום שניויש לי שאלההרכיב U1 בשרטוט מופיע כמו 2 חלקים (A ו B)אבל זה בעצם רכיב אחדאז איך אני שם אותו בתוכנת ה CIRCUIT MAKER??בתוכנה הרכיב הזה (4011 בחיפוש) מופיע כשער בודד!אז אני תריך לשים 2??
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים זה רכיב אחד, שמכיל 4 שערי NAND.בתוכנה אתה בוחר רכיב אחד כזה, ומחבר את שאר הרכיבים לפי מספרי הרגליים שבסרטוט - שמתאימות לרכיב המקורי.לדוגמה, רגליים 1 ו-2 הן הכניסות של השער הראשון, ו-3 היא היציאה של השער הזה. בהתאמה, רגליים 5 ו-6 הן הכניסות של השער השני, ו-4 היא היציאה של השער הזה.רגליים 8-13 מיותרות למעגל הזה, רגל 7 היא GND ו-14 היא VCC.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אבל בשרטוט יש לכל רכיב כזה (כל שער) רק 3 רגלים2 כניסות ויציאה אחת לכל שעראבל אני צריך גם לחבר את ה GND וה VCC שבאים בצדדים ובתוכנה הרגלים בצדדים לא מופיעות ליאיך אני עושה?עריכה:חסר לי 2 רגליים אחת של ה GND ואחת של הV+ ב U2ועוד אחת של V+ ואחת של GND ב U1אז אני יכול לצייר את החיבורים האלה ביד בתוכנה TRAX MAKER??
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר טוב לא חשוב הסתדרתי כבר ציירתי ביד את הטראקים שחסרים בכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני לא מבין למה אתה כל פעם חוזר ורושם 2 הודעות אחת אחרי השניה.פשוט תערוך את ההודעה ותוסיף את מה שאתה רוצה להגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.