עבור לתוכן

שאלה דחופה בקשר ללוח אם....

Featured Replies

פורסם

חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889

כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe

פורסם

היו הרבה דיונים על הלוחות האלה של אסוס..(ובוא נגיד שלא בדיוק אהבו אותם..)

אז תרביץ חיפוש..

פורסם
  • מחבר

אחי לא שאלתי אותך עם הלוחות טוביחם שאלתי אותך אם המחיר של הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe מוצדק יחסית ל ASUS A8N SLI PREMIUM ואם ההסדל בביצועים שלהם גדול....

פורסם
  • מחבר

אחי זה לא ענה לי על השאלה הוא שווה את זה שהוא עולה ב-500 שקל יותר מה-premium או שזה לא ממש כדאי????

פורסם

אחי זה לא ענה לי על השאלה הוא שווה את זה שהוא עולה ב-500 שקל יותר מה-premium או שזה לא ממש כדאי????

החלטה שלך עם עצמך ועם התקציב שלך אם התכונות שיש בו ואין ב Premium נחוצות לך ושוות 500 שקל

פורסם
  • מחבר

אחי אני שואל אם כל השיפורים שלו מה-premium שווים עוד 500 שקל....

פורסם

אי אפשר לכמת את ההבדלים בסכום מדוייק.

כמו ש-LiorP23 כתב לך - אתה צריך לדעת אם שווה לך לשלם עוד 500 ש"ח בשבילם.

תשווה את המפרט, תקרא את הסקירה שעשו עליו, ותגיע להחלטה. אתה קונה בשבילך ולא בשבילנו.

פורסם

לוח פצצה :yelclap:

ותר טוב מABIT ומDFI :xyxthumbs:

רק תחליט אם המחיר הזה שווה לך אישית!!! ::)

פורסם

ולמה בדיוק הוא טוב מה DFI??

פורסם

עוד תגובה אידיוטית !

יותר טוב בSLI נכון

יותר טוב בביצועי מעבד וOC - ממש לא !

פורסם

עוד תגובה אידיוטית !

יותר טוב בSLI נכון

וגם ב SLI זה לא תמיד אלא עם כרטיסים מסוימים

פורסם
  • מחבר

עוד תגובה אידיוטית !

יותר טוב בSLI נכון

ב-oc נכון אבל בביצועים אין סיכוי....אני לא מבין מה הקטע שכולם חושבים ש-dfi זה כזה סוס זה בסדר אבל לפי ביקורות וכמה שאני מכיר ה-asus יותר טוב מ-dfi בהכל (חוץ מ-oc) ואני מתכוון גם בגריסת ה-lanparty ut וגם בגירסת ה-lanparty dr-sli

פורסם

אתה מוזמן לתת לינקים לביקורות כאלו.

פורסם

ב-oc נכון אבל בביצועים אין סיכוי....אני לא מבין מה הקטע שכולם חושבים ש-dfi זה כזה סוס זה בסדר אבל לפי ביקורות וכמה שאני מכיר ה-asus יותר טוב מ-dfi בהכל (חוץ מ-oc) ואני מתכוון גם בגריסת ה-lanparty ut וגם בגירסת ה-lanparty dr-sli

שוב רק ב SLI ורק עם כרטיסי מסך מסוימים (וזה כבר ביצועים מתוקף הצ'יפסט ולא מתוקף זה שהלוח הוא של Asus

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים