פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים היו הרבה דיונים על הלוחות האלה של אסוס..(ובוא נגיד שלא בדיוק אהבו אותם..)אז תרביץ חיפוש..
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר אחי לא שאלתי אותך עם הלוחות טוביחם שאלתי אותך אם המחיר של הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe מוצדק יחסית ל ASUS A8N SLI PREMIUM ואם ההסדל בביצועים שלהם גדול....
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אחי זה לא ענה לי על השאלה הוא שווה את זה שהוא עולה ב-500 שקל יותר מה-premium או שזה לא ממש כדאי????
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אחי זה לא ענה לי על השאלה הוא שווה את זה שהוא עולה ב-500 שקל יותר מה-premium או שזה לא ממש כדאי????החלטה שלך עם עצמך ועם התקציב שלך אם התכונות שיש בו ואין ב Premium נחוצות לך ושוות 500 שקל
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אי אפשר לכמת את ההבדלים בסכום מדוייק.כמו ש-LiorP23 כתב לך - אתה צריך לדעת אם שווה לך לשלם עוד 500 ש"ח בשבילם.תשווה את המפרט, תקרא את הסקירה שעשו עליו, ותגיע להחלטה. אתה קונה בשבילך ולא בשבילנו.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לוח פצצה ותר טוב מABIT ומDFI רק תחליט אם המחיר הזה שווה לך אישית!!! : ולמה בדיוק הוא טוב מה DFI??
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לוח פצצה ותר טוב מABIT ומDFI רק תחליט אם המחיר הזה שווה לך אישית!!! : עוד תגובה אידיוטית ! יותר טוב בSLI נכון יותר טוב בביצועי מעבד וOC - ממש לא !
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים עוד תגובה אידיוטית ! יותר טוב בSLI נכון יותר טוב בביצועי מעבד וOC - ממש לא ! וגם ב SLI זה לא תמיד אלא עם כרטיסים מסוימים
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר עוד תגובה אידיוטית ! יותר טוב בSLI נכון יותר טוב בביצועי מעבד וOC - ממש לא ! ב-oc נכון אבל בביצועים אין סיכוי....אני לא מבין מה הקטע שכולם חושבים ש-dfi זה כזה סוס זה בסדר אבל לפי ביקורות וכמה שאני מכיר ה-asus יותר טוב מ-dfi בהכל (חוץ מ-oc) ואני מתכוון גם בגריסת ה-lanparty ut וגם בגירסת ה-lanparty dr-sli
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים ב-oc נכון אבל בביצועים אין סיכוי....אני לא מבין מה הקטע שכולם חושבים ש-dfi זה כזה סוס זה בסדר אבל לפי ביקורות וכמה שאני מכיר ה-asus יותר טוב מ-dfi בהכל (חוץ מ-oc) ואני מתכוון גם בגריסת ה-lanparty ut וגם בגירסת ה-lanparty dr-sli שוב רק ב SLI ורק עם כרטיסי מסך מסוימים (וזה כבר ביצועים מתוקף הצ'יפסט ולא מתוקף זה שהלוח הוא של Asus
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.