עבור לתוכן

אופציות חסרות בביוס של dfi lanparty

Featured Replies

פורסם

אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!?

אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה??

אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??

פורסם

בשביל להעלות למעבד עוד אתה בוחר ב CPU VID ב 103% \ 110% וזה נותן תוספת מתח בהתאם לכמות שקבעת מעל זה.

בשביל לתת4V אתה צריך להזיז ג'אמפר בלוח, אבל תזכור שכשמזיזים אותו ל4V חייבים לשים מאוורר מעל המסופטים ומעל הזכרונות.. אם לא, הכל יישרף..

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי את הקטע עם הזיכרונות!

אבל איך אני יודע כמה מתח אני מוסיף?

פורסם

פשוט תחשב אחוזים

1.55*103%=1.5965 למשל

בקשר למתח של הזכרונות

איזה צ'יפים יש לך שאתה רוצה מתח גבוה יותר מ3.2?

פורסם

אמממ נגיד אתה בוחר בראשון 1.55V ובשני אתה בוחר תוספת של 104% אז אתה עושה 1.55*104= 161.2\100 = 1.612V

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה!

אבל יש לי עוד שאלה:

לאיזה מתחים במעבד אור לי להגיע??

אני עכשיו על 1.7 על 2750 מגה הרץ ומהירות באס של 305

האם המתח מוגזם כי אם אני שם פחות מתח אז בבדיקה s&m המחשב או קורס או לא עובר את הבדיקה

פורסם

מתח גבוה מדי ועלול להזיק ..

פורסם

אתה מתבלבל בין מתח לזכרונות (שהוא בד"כ ב CHIP מסוים יכול להגיע ל 3.2 ומעלה, אבל לרוב לא צריך את זה, ובטח שלא להתעסק עם ה JUMPER של 4V), לבין מתח של מעבד שב VENICE 3000 הוא 1.375 ואתה יכול להעלות אותו קצת, ברמות של 1.7 בלי קירור מתאים, צריך לבדוק את הטמפ וכו'....

ומה לעשות, לא כל המעבדים הם OC טובים (מנסיון).

פורסם
  • מחבר

למה לא כדאי מתח של 1.7??

למה זה מזיק עם הוא במאמץ על 39 מעלות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים