פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים שלום, אני אתמול צבעתי את הדלת של המארז שלי בשחור לפני זה היא הייתה משוייפת לגמרי ראו את הפח. צבעתי פרימרי ואז שחור מט, ואז התחרטתי |: אני קצת בעיתי בהחלטות והשאלה שלי זה אם אני חייב לשייף שוב עד שיראו את הפח או שאני יכול לצבוע על השחור מט אדום מט...?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אני חושב שעליך להוריד את הצבע או לצבוע מחדש את הצבע בסיס ואז עליו את הצבע האדוםזה מה שהכי הגיוני תחכה לשאר...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים תראה אם כבר שייפת בעבר עד הפח אז שיוף של הצבא השחור יהיה קליל ביותר..זה יחסית נתפס חלש ומאוד קל להוריד את זה בשיוף חוזר.. לא ביג דיל
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים לך לאיזה זגג או עסק שמתעסק בניקוי חול עסק שמתעסק בזכוכיות מראות עיצובים ..ותישאל עם יש לו ניקוי חול זה יסיר לך את כל הצבע וזה אמור לעלות 20 גג 30 שח ולאחר מכאן הצביעה תצא לך יותר יפה ממה שדימיינת
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לא חבל על הכסף והזמן?כבר אמרו שהכי קל זה עם טינר, או לשייף מחדש.אני חושב שמיתעסקים עם זה בדרך כלל רק אנשים עם זמן וקצת כסף וגם טינר ונייר שיוף עולים כסףועם רוצים להגיע לתוצאה טובה אז כדאי ניקוי חול מה גם שזה רק חלק אחד הוא לא דיבר על כל המארז שזה כבר סיפור שונה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני חושב שמיתעסקים עם זה בדרך כלל רק אנשים עם זמן וקצת כסף וגם טינר ונייר שיוף עולים כסףועם רוצים להגיע לתוצאה טובה אז כדאי ניקוי חול מה גם שזה רק חלק אחד הוא לא דיבר על כל המארז שזה כבר סיפור שונה מזו ההכללה הזו?אני מכיר המון אנשים שמתעסקים בזה ואין להם הרבה זמן וכסף. להיפך, בגלל שלהרבה אנשים אין כסף לדוגמא לקנות מודינג מוכן. הם מחפשים את הדרכים לעשות מודינג בעלויות הנמוכות ביותר ומקסימום תוצאות.לתוצאה הטובה ביותר אפשר גם להיגע בעזרת נייר שיוף. (דבר שלרובנו יש בבית, ולא דורש נסיעה+תשלום לבעל מקצוע)ואם כבר זה רק חלק אחד, אז זה עוד יותר בזבוז..
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר תודה , ולא צריך הרבה זמן וכסף, כל החומרים שקניתי בייחד עלו לי בקושי 50 שקל השתמשתי בעיקר בדברים שהיו בבית .וזמן בכלל אין לי אבל מתי שיש לי זמן פנוי אני עושה כמה שאני יכול, מתקדם לאט אבל בטוח.הדבר שהכי דפק אותי עד עכשיו זה הפרספקס שלא הצלחתי לחתוך אותו לעיגול.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אתה רוצה לעשות חלון עגול?אז למה שלא תשאיר את הפרספקס קצת יותר גדול מהעיגול עצמו וזה פשוט יכסה את הכל , הרי זה לא משנה, מה שבסוף רואים זה חלון עגול מבחוץ..
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר כן, בהתחלה רציתי לחבר אותו עם גומי H כדי לכסות גם את החיתוך של הפח אבל עכשיו אני כבר יחבר את הפרספקס עם ברגים ואומים ויכסה את החתך בפח עם גומי U
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אם אתה רוצה לחסוך עוד טיפה כסף אז במידה ויש לך בבית צינור טפטפות שחור אתה יכול לחתוך אותו לאורכו בעזרת סכין יפנית ..וזה ישמש כגומי U..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.