פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים סורי צייד (ו J.J) - לא freeware לא "קונה".כרגע אני משתמש ב avast32 אך בעבר השתמשתי בשורה ארוכה של מוצרי freeware. לא זוכר למה עברתי ל avast אבל בכל אופן אני מרוצה.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים מחבר השוואת אנטי וירוסיםקראתי כבר את הכתבה הזאת ואני לא מחפש את האנטי ווירוס הכי טוב אלה אני רוצה לדעת את ההבדלים בין McAfee ל Norton בעיקר
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים מחבר בטח רב אלה שהצביעו ל NAV לא ניסו בכלל את McAfee שאותה אני מעדיף.יש סיבה מיוחדת?
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים מודה שלא ניסיתי את האנטי-וירוסים שצינת כי ממה שקראתי הם "כבדים" ולא תמיד טובים כמו ה"מוניטין" שיקבלו, אבל ניסיתי די הרבה אחרים שהדבר שהיה חשוב לי זה שיהיו "יציבים" ולא "זוללי מערכת", עכשיו יש לי את RAV Anti-Virus אני די מרוצה, כי שי לו הרבה "הגנות" כמו: על ה OUTLOOK\MICROSOFT OUTLOOK על ה OFFICE (כל האופיס) ואפילו על מנהלי הורדה... והוא לא עשה לי שום בעיה (שלא כמו אחרים) אני ממליץ. לינק דבר אחרון, אני חייב לציין שאף שאף אחד מהאנטי-וירוסים שהיו לי לא "טיפלו" בוירוסים כי......עוד לא ניתקלתי בכאלה. (וירוסים ???) מה זה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.