עבור לתוכן

מישהו מכיר מוד לצימצום כמויות האבק בתוך המחשב?

Featured Replies

פורסם

ד"א.

רוב האבק מגיע מהשמיכה של המיטה והשטיח.. למי שאין את שני אלו כמות האבק צריכה להיות 3\1 מאשר חדר שיש בו שמיכה ושטיח.

• תגובות 66
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואיך המידע הזה עוזר למקרה הזה? אתה מציע שהוא יחפש לעצמו חדר אחר לישון בו רק בגלל שהמיטה והשטיח גורמים לקצת יותר הצתברות של אבק?

פורסם

הרגת אותי IG .

:lol: :lol: ;D ;D

פורסם
  • מחבר

תשה לי טובה.... אם אתה לא בדואי בדרום, כמה כבר אבק מצתבר לך בשבועיים? ובחודש?

מסננים ופתרונות יעילים למניעת אבק עולים יותר ממה שעולה להחליף פעםבחודשיים את כל המאוררים.

1. מאיפה אתה יודע שאני לא בדואי בדרום? (אני לא, זו לא הנקודה...:))

2. אני אצלם בפעם הבאה שאני אפתח את המחשב ואשלח לך תמונה. מצטברות כמויות של אבק שזה פשוט לא יאמן.

3. כל חודשיים לאיזה תקופה? פילטר מנקים וממשיכים הלאה. לפתוח מחשב ולהתחיל לפרק ממנו מאוררים ועוד מרעין בישין זה בכלל לא תענוג גדול. אני משער שאם היה לי שואב אבק (אבל בהעדר שטיח בדירה, אין לי כזה) המצב היה יותר טוב.

פורסם

1. לבדואי מהדרום לא הייה איכפת מקצת אבק במאוררים, אם הייה לו חשמל.

2. יאמן, יאמן, גם אצלי מצתבר די הרבה אבק... חוץ מזה, אני גר רוב השנה בבאר שבע, פה יש כמויות אבק אסטרונומיות

3. :kopfpatsch: כל חודשיים לתקופה של חודשיים, מה חשבת, שאתה תנקה כל חודשיים לתקופה של חצי שנה?

תנסה פשוט לכסות קצת את המארז (לא יותר מידי כדי שלא תחנוק אותו), ותשים אותו במקום שאין בו הרבה רוח (מתחת לשולחן או משהו כזה...)

פורסם

יאלה, תנו קישור לפילטר אבק יעיל וגמרנו.

פורסם

בקשר לשטיח ולשמיכה, (לא סתם אמרתי את זה ב-ד"א) זה משהו עובדתי, מידע , כל אחד יעשה איתו מה שהוא רוצה.

לי אישית אין שטיח או מיטה בחדר המחשב ואני נהנה ממחשב נקי לחודשיים לפחות .

יש פתרון יחסית ישן לאבק והאמת גם די מכוער, יש כיסוי פלסטיק שמתלבש על המחשב , כל פעם שאתם מסיימים להשתמש במחשב תלבישו את הכיסוי, זה יצמצם קצת את כמות האבק למרות שרוב האבק נכנס בזמן שהמחשב פועל והמאווררים שואבים אוויר.

והינה מבחר די גדול של פילטרים למי שמעוניין:( הפילטרים המומלצים הם אלו מהאלומניום , אפשר לשטוף אותם במים והאבק לא נתפס חזק ..)

http://www.frozencpu.com/search.html?mv_profile=searchstring&mv_sort_field=description&mv_matchlimit=33&mv_session_id=MkjbM7wu&mv_searchspec=filter

פורסם
  • מחבר

והינה מבחר די גדול של פילטרים למי שמעוניין:( הפילטרים המומלצים הם אלו מהאלומניום , אפשר לשטוף אותם במים והאבק לא נתפס חזק  ..)

http://www.frozencpu.com/search.html?mv_profile=searchstring&mv_sort_field=description&mv_matchlimit=33&mv_session_id=MkjbM7wu&mv_searchspec=filter

אתה יודע (או מישהו יודע) אם יש מישהו שמייבא אותם לארץ או איפה אפשר לקנות כאלה פילטרים? אני הייתי מזמין כמה...

(הזמנה מחו"ל לא משתלמת פה בכל מקרה - הפילטר עולה לכל היותר 7 דולר והמשלוח לארץ עולה 12... :screwy:)

פורסם

איזה גדלים אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

3 או 4 של 80.

פורסם

יש פתרון יחסית ישן לאבק והאמת גם די מכוער, יש כיסוי פלסטיק שמתלבש על המחשב , כל פעם שאתם מסיימים להשתמש במחשב תלבישו את הכיסוי, זה יצמצם קצת את כמות האבק למרות שרוב האבק נכנס בזמן שהמחשב פועל והמאווררים שואבים אוויר.

מתי בדיוק אתה מסיים להשתמש במחשב (אני לא מכבה את המחשב, אלא אם כן אני צריך להחליף או להוסיף איזשהו חלק)? ::)

פורסם

נו באמת, אז אתה אל תשתמש בזה.

אני בטוח שיש כמה אנשים שמכבים את המחשב.

פורסם

היה לי לפני 100 שנה כיסוי למחשב, למסך ולמקלדת (במחשב הראשון שלי).

כיום, אין ממש סיבה לכבות את המחשב (בייחוד כשאתה מוריד קבצים בלילה באינטרנט "מהיר"), אלא אם כן יש לך בחדר שינה פרסקוט עם מכסחת דשא שמפריע לך לישון.

מסנני אבק זה פתרון טוב ואלגנטי.

באופן אישי, אני הדבקתי על המאוורר שלי בדלת נייר טואלט דו-שכבתי (בעיקר, נגד רעש של המאוורר). חשבתי להחליף את הנייר טואלט במגבת נייר, אבל הוא מחזיק מעמד לא רע, והוא עדיין לבן (אין לכלוך מאבק).

פורסם

לא ממש הבנתי מה קורה בתוך המארז הזה, לאן כל דבר מתחבר.

מה זה המתקן השחור המלבני הגדול על הדלת שמחבר למולקסים? זה אמור להיות הספק כוח?

בפנדה יש קישור לכתבה על המארז הזה, אבל משום מה היא בגרמנית. מישהו יכול לתרגם לי בבקשה?

http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Gehause/Zalman/zalman.html

די חסר לי חלון בדלת (אפילו חלון קטן).

דרך אגב, המארז הזה עולה 5,585 ש"ח, לא 5,000 ש"ח. אני מבין ש-585 ש"ח קטנים עליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים