פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר ניראה לי שמגבות נייר ונייר טואלט זה צפוף מדי. נכון, אוויר עובר, אבל זה ממש חונק את המאוורר.יש לך הצעה אחרת?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים צריך לפצל את נייר הטואלט 2\3 חלקים ואז להשתמש רק באחד , אותו דבר עושים למגבות נייר..וצריך להשאיר רווח קטן בין המאוורר לנייר
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני חיברתי את הפילטר שמנקה את המים של הדגים (שמזרים מים) וזה מזרים ישירות אויר ישר למאורר של המארזאולי רעיון שטותי אבל כמה שתנסה להילחם באבק הוא ינצח יש סיכוי שאתה יכול להפחית את כמות האבק הניצברת במחשבהשאלה היא עם אתה רוצה בזה?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר זה דווקא רעיון לא רע - שווה ניסיון.זה טוב אם יש לך סביבה שיש בה הרבה אבק - זה לא בא למנוע הצטברות אבל אלא רק הגדלת הזמן בין הפעמים שאתה מנקה את המחשב מבפנים בכל מקרה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אולי נייר כסף ואז לעשות לו חורים עם קיסם כמו לראש בנרגילה? ממש לא .... ------------------------------------- פילטר של מזגן זו אחת האפשרויות היעילות ביותר. אתם גם יכולים להתחיל לנסות לנקות אבק בחדר שלכם. בדוק, זה עוזר.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים הפיתרון הכי טוב לדעתי?קירור מים לצ'יפסט, הרדיסק, כרטיס מסך ומעבד - ובלי אף מאוורר אחד במחשב.פותר את כל הבעיות...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים פותר בעיה של חוםאבל לא בהכרח של אבקבכל זאת צריך לשמור על סירקולציה בסיסיתאתה לא תשים בלוק על כל מופסט..
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים עם תשים בלוקים של מיים על כל החלקים במחשב ועוד צלעות לזיכרון ותשים כל מיני צלעות המחשב ישאר קר ולא תצתרך להילחם באבק
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים בקיצר למי אכפת מהפ***ינג אבק במחשבפעם ב400 שנה כשפותחים את המחשב להחליף משהו ושמים לב שיש מלא אבק שולפים את השואב עושים קצת דאווין וסוגרים ת'עסק. פעם הבאה שזה קורה כבר קונים מחשב חדש כי עברו 3-4 שנים בטוח.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר בקיצר למי אכפת מהפ***ינג אבק במחשב פעם ב400 שנה כשפותחים את המחשב להחליף משהו ושמים לב שיש מלא אבק שולפים את השואב עושים קצת דאווין וסוגרים ת'עסק. פעם הבאה שזה קורה כבר קונים מחשב חדש כי עברו 3-4 שנים בטוח. לא הצלחתי להבין אם אתה צוחק או שאתה נוב ()... אני לא (ואני מאמין שרוב האנשים פה) לא פותחים את המחשב פעם ב3-4 שנים אלא פעם ביום-יומיים ובמקרה הגרוע שבוע-שבועיים. אבק גורם להתחממות של רכיבים, גורם למאוררים לעבוד לאט יותר ולהרעיש.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים לא הצלחתי להבין אם אתה צוחק או שאתה נוב ()... אני לא (ואני מאמין שרוב האנשים פה) לא פותחים את המחשב פעם ב3-4 שנים אלא פעם ביום-יומיים ובמקרה הגרוע שבוע-שבועיים. אבק גורם להתחממות של רכיבים, גורם למאוררים לעבוד לאט יותר ולהרעיש. תשה לי טובה.... אם אתה לא בדואי בדרום, כמה כבר אבק מצתבר לך בשבועיים? ובחודש? מסננים ופתרונות יעילים למניעת אבק עולים יותר ממה שעולה להחליף פעםבחודשיים את כל המאוררים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.