פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים רק שצריך לזכור שאבק גם פוגע כלומר יש פגיעה בכל מקרה איך שבא לך להסתכל על זה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מקמבנים פילטר (יש המון שיטות) או קונים משהו כזה סה"כ צריך רשת בעלת צפיפות גדולה מאוד של סיבים/חוטים מאיפה קנית את זה?? הפילטר היחיד שמצאתי זה הפילטר הגרוע של akasa
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים ארה"ב, בא כחלק מהחבילה מס' 1 שלי, 120MM.אבל כנראה שאני לא משתמש בונכון לעכשיו אני מוסיף עוד חור ל120 מקדימה, ואז רק פילטר אחד לא יעזור לי, אז אני מתכוון להכין פילטר לבד
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים בתור מישהו שיש לו 6A19הפילטר שלו אומנם חביב וטוב יותר מכלוםאבל בגלל שהוא לא מחובר למארז עצמו אלא לפנלהוא לא סוגר טוב את המאוורר ואבק עדיין נכנס
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אני אישית מתכנן עכשיו להכין אחד לבדאני רק מחפש אחר רשת בעלת צפיפות גדולה יותר ממה שאני ראיתי עד כה (רשת רגילה נגד יתושים, לא משהו)ומכין מסגרת מאלומיניוםשיטה קלהמכינים 2 מסגרות אלומיניום(או כל מתכת אחרת שבא לכם) שמים בינהם את הרשת (למתוח כמה שיותר) מוסיפים דבק מגע.נותנים לזה לשכב לילה, כשמשתמשים במשהו כבד על מנת ללחוץ עליהםבבוקר יש לך פילטר מעולה, שנראה כמו מליון דולרבארץ לא ראיתי פילטרים ששוים משהו האמת
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים בתור מישהו שיש לו 6A19הפילטר שלו אומנם חביב וטוב יותר מכלוםאבל בגלל שהוא לא מחובר למארז עצמו אלא לפנלהוא לא סוגר טוב את המאוורר ואבק עדיין נכנסאתה יכול לסגור אותו מסביב עם דבק חם \ סילקון לא? אן שהחריץ לא מאפשר זאת?ובקשר לשואב אבק , כדי להגיע למקומות צרים מאוד אפשר להוסיף על הראש של השואב אבק ראש של שפורפרת סילקון.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אם תיתקלו במזגן ישן ששוכב לו ברחוב גשו אליו ופרקו ממנו את הפילטר אויר שבו ...... זה הכי קרוב שאי פעם מצאתי שלא דופק את הזרימת אויר ועדיין מסנן יפה מאוד
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תשמעו, למחשב שלי אין דלת צד. כלומר, הוא פתוח כל הזמן וגם עובד רוב הזמן עם שני מאווררים 12 על הקירור, ויש בו הרבה פחות אבק מרוב המחשבים הנורמאלים (הסגורים). אפילו שאני לא ניקיתי אותו כבר חודשיים! אז תנסה להוריד לו את הדלת (אחרי ניקיון) ותראה שלא מצטבר אבק ! תאמינו לי זה נכון ואין לי מושג למה זה ככה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים פילטרים זה פתרון יעיל ואטרקטיבי, אבל אפשר פשוט להדביק על המאווררים שמכניסים אוויר למארז מגבת נייר (או אפילו נייר טואלט דו-שכבתי) עם סלוטייפ שיתפקד כפילטר. גם נכנס פחות אבק, וזה גם משקיט את המאוורר.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים ניראה לי שמגבות נייר ונייר טואלט זה צפוף מדי. נכון, אוויר עובר, אבל זה ממש חונק את המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.