עבור לתוכן

מישהו מכיר מוד לצימצום כמויות האבק בתוך המחשב?

Featured Replies

פורסם

יש מישהו שעשה משהו בנושא? אולי פילטרים במאוררים?

• תגובות 66
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לשים ספוג לפני המאוררים שמכניסים אוויר, אבל גם אותם צריך להחליף ולנקות כל למה שבועות, ככה שזה לא אפקטיבי מי יודע מה...

לפי דעתי לא צריך להאבק באבק ( :smile1:), כי פשוט לא תוכל לנצח. האבק נמצא בכל מקום :nixweiss:

פורסם

כן קוראים לזה פילטר..(אפשר לעשות את זה כמעט מכול דבר שעובר דרכו אוויר ומונע כניסת אבק..כמו רשת נגד יתושים למשל..)

פורסם

רשת נגד יתושים לא עוזר כל כך... מניסיון...

פורסם
  • מחבר

אפשר לשים ספוג לפני המאוררים שמכניסים אוויר, אבל גם אותם צריך להחליף ולנקות כל למה שבועות, ככה שזה לא אפקטיבי מי יודע מה...

לפי דעתי לא צריך להאבק באבק ( :smile1:), כי פשוט לא תוכל לנצח. האבק נמצא בכל מקום  :nixweiss:

עדיף לנקות פילטרים (אם הם חיצוניים למחשב או שקל להוציא ולשטוף אותם) מאשר להתחיל לפרק מאוררים כל פעם מחדש.

עוד דבר בנוגע לזה - בתוך ההיטסינק מצטברת כמות נכבדת של אבק - גם את זה צריך לנקות אבל למי יש סבלנות לזה (מעביר ווישט אחד וזהו).

אני לא אומר להיפטר לגמרי מהאבק, אבל כשיש "גולגולים" (אוסף אבק שאתה פשוט יכול לאסוף עם היד) זה מתחיל להיות ממש מעצבן.

חייבת להיות דרך יותר טובה לעניין הזה.

פורסם

שמע, זה בעייה, אתה צריך שתהייה זרימה של אוויר בתוך המארז, אבל האוויר מלא באבק, א זה או פילטרים שתצתרך לנקות או לפרק את המאוררים פעם בכמה חודשים...

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה כנראה - זה לא כמה חודשים - זה כמעט פעם בחודש.

פורסם

לא מכיר דרך להתפטר מהאבק אבל בכל אופן אם אתם צריכים לנקות הוטסינט או נגדים לידו או כל מקום אחר שיש בו אבק תעשו את זה עם [glow=red,2,300]מברשת שיניים[/glow]

עריכה : ותיזהרו שהיא לא רטובה

פורסם
  • מחבר

לא מכיר דרך להתפטר מהאבק אבל בכל אופן אם אתם צריכים לנקות הוטסינט או נגדים לידו או כל מקום אחר שיש בו אבק תעשו את זה עם [glow=red,2,300]מברשת שיניים[/glow]

עריכה : ותיזהרו שהיא לא רטובה

להיזהר שהיא לא רטובה? תיכף תגיד לי שגם משחת שיניים זה מיותר... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה היה במדריכים מתחת לאף

http://hwzone.co.il/guides.php?file=fanfilter

אני חושב שקראתי את המדריך הזה לפני למעלה משנתיים... מישהו ניסה את זה?

פורסם

במקום מברשת שיניים אפשר להשתמש במברשת איפור.. (כמו של סומק), יותר עדינה ויעילה.

ויש גם אופציה לנקות בעזרת לחץ אוויר: קומפרסור למי שיש. או ב Blow off duster.

פורסם

ויש כמובן את שואב האבק הידוע. כשמו הוא שואב את האבק ומניסיון אישי שלי שואב אבק+מכחול עדין שקונים מהחנות למטה= ניקיון

פורסם

מקמבנים פילטר (יש המון שיטות)

או קונים משהו כזה

filter19di.th.jpg

סה"כ צריך רשת בעלת צפיפות גדולה מאוד של סיבים/חוטים

פורסם

רק קח לתשומת לבך שפילטרים למאוררים פוגעים ביעולתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים