עבור לתוכן

בעיה בהגה

Featured Replies

פורסם

קניתי הגה עם יציאה של USB חיברתי הכול המחשב זיהה התקין את הדריבר אני מנסה להיכנס למשחק הולך לCONTROLS מזיז תהגה שמואלה ימינה דוושות ולא קורה כלום זה לא משנה מה עושים

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

באיזה משחק ניסת להפעיל אותו..(אולי המשחק לא תומך..)..

תנסה להוריד לו דרייברים עדכניים ..

פורסם
  • מחבר

סידרתי תהגה פועל אבל במשחק שאני פונה הוא ישר פונה לצד יש אפשרות לעשות שאני מזיז קצת תהגה שמואלה הוא יפנה קצת במכונית?

פורסם

[ltr]if you're talking about NFS MW or U2 it's a problem in the game not your wheel, btw what model is it?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

כן אני בדקתי רק במשחקי ניד פור ספיד ובמשחק most wanted הוא פעל בידיוק איך שאמרתי הבעיה

איזה משחק שלא שוקל הרבה אפשר להוריד לבדוק אם הוא פועל טוב או משחק שאפשר לשחק עם הגה שאתם ממליצים?

השם שלו זה

pro whell wh2-1003u שם ההגה של החברה flashfire

פורסם

[ltr]why generic why?!?!

if you can replace it, do so.

try live for speed s2 demo to check out your wheel. keep in mind it's a simulation so you might have to learn how to drive all over again after years of being poisoned by need for speed. you can get it here.[/ltr]

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, אני חדש כאן וראיתי שיש לך הגה כמו שלי, אתה יכול להביא לי דרייבר להגה הזה? אתה או מישו אחר.. זה מהדגם wh2-1003u

pro wheel

steering wheel 2in1

של החברה flash Fire

מקווה שתעזרו, תודה

פורסם

היה לי LOGITECH G25 והוא עשה את אותן בעיות במשחקי NFS.

ה LIVE FOR SPEED הזה אני שונא אותו כי הוא ממש לא כיפי למשחק. זה היה כיף לאלוף ישראל ב DRIFTING שמכרתי לו את ההגה לבסוף :lol:

אגב, המשחק היחיד שהוא גם כייפי וגם עובד איתון נפלא הוא האגדה . . . FLATOUT

פורסם

שלום, אני חדש כאן וראיתי שיש לך הגה כמו שלי, אתה יכול להביא לי דרייבר להגה הזה? אתה או מישו אחר.. זה מהדגם wh2-1003u

pro wheel

steering wheel 2in1

של החברה flash Fire

מקווה שתעזרו, תודה

יש סיבה שאתה מקפיץ דיון בן 3 שנים?!

אגב, אני מקווה שאתה לא ממתין לתשובה מהבחור

פעיל לאחרונה: 5.03.2006 בשעה 07:27:48

פורסם

ואווו 3 שנים.. מצטער מצאתי את הקישור בגוגל ככה שלא ראיתי את התאריך.. מישו אבל יכול לעזור? חבל לפתוח סתם נושא =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים