עבור לתוכן

ללא שם עדיין + קרור גז: לקראת סיום 80% מהדברים אצלי + דילמה ע"מ 6

Featured Replies

פורסם

אנשים יקרים,

אני מבקש לנהל דיון על הפרוייקט עצמו בלבד ולא גם או רק על החומרה. בשביל דיונים על חומרה יש פורומים מתאימים אחרים פה באתר. הצמדו לנושא הפרוייקט בלבד בבקשה.

• תגובות 67
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כול אני רוצה להגיד כול הכבוד על החומרה!! וברוך הבא למשפחת הגז בארץ... ;D

אבל לא נעים לי לבאס אותך כך אבל אתה עושה טעות חמורה!!!! שאתה קונה VAPO CHIIL ועוד בכלל את הPE !!! זאת מערכת חלשה מאד!! שגם עם תהפוך אותו ל XE אתה תקבל מינוס 35 בערך!! בלי חום!!  בתור אחד שיש לו מערכת כזו!!! וגם מייצר מערכות גז הרבה יותר גדולות!!! מה שכן תוכל לעשות (מה שאני עשיתי) זה טיפה לשנות את מבנה הקפילר (חוט הדק..) ולהחליף גז ל 507 ואז תוכל להוציא ממנה מינוס 43!! מה שאני עשיתי והצלחתי להגיע... עם תירצה עזרה אני יעזור..

אבל אני כבר מכין אותך!!!!!! זאת לא מערכת לכזה מעבד!!! על תצפה לראות בביוס מינוסים נמוכים!! בלי אוברקלוק ובלי מתח וכו וכו אתה תיראה אולי אולי מינוס 7 או 9 (וגם עם תעשה את המוד שאני עשיתי) ועם אוברקלוק גבוהה ומתח אתה תיראה בעומס מלא (סופר פאי) בכלל את המעבד מגיע לך ל 45 מעלות!!!! ולא משנה כמה תנסה ותשבור את הראש.. המערכת הזאת לא בנויה לכאלה מעבדים... היא בעלת בלוק קטן מאד!! שיקרר חצי מעבד!! ולא יצליח להחזיק את כול החום של החצי השני והוא פשוט יפול!!!... אני נורא מצטער להגיד לך את זה אני זה המצב.. אני נכון לעכשיו משתמש במערכת הזאת לדבר הטוב ביותר שהיא מתאימה לו וזה לקרר את הכרטיס מסך (7800 גי טי איקס 256 ) שבזה היא פשוט מטורפת... למעבד אתה תיצטערך מערכת הרבה יותר חזקה ואיכותית.. עם תירצה עוד עזרה ושאלות אני כאן..

יחיאל

43- למעבד או למה שהצ'יליקונטרול מציג כי אם זה למה שהצ'ילי מציג אז אצלי הוא הגיע ל28- בהתקנת SP2 לXP

פורסם

אנשים יקרים,

אני מבקש לנהל דיון על הפרוייקט עצמו בלבד ולא גם או רק על החומרה. בשביל דיונים על חומרה יש פורומים מתאימים אחרים פה באתר. הצמדו לנושא הפרוייקט בלבד בבקשה.

פורסם

תגיד כל הקנייה הזאת מEBAY זה באמת משתלם? תוך כמה זמן זה הגיע אליך אחרי שזכית במכירות ?

פורסם
  • מחבר

תגיד כל הקנייה הזאת מEBAY זה באמת משתלם? תוך כמה זמן זה הגיע אליך אחרי שזכית במכירות ?

תלוי איך אתה עושה את המשלוחים לדוגמא שעבדיתי עם USAADRESS לקח להם משו כמו חודש ויותר להגיע וששלחתי ישירות לארץ תוך גג שבוע במחירים סבירים ביותר.

פורסם

וואו אהבתי את הפרוייקט שלך הלוואי שהכל יילך לך חלק בלי סיבוכים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וואו אהבתי את הפרוייקט שלך הלוואי שהכל יילך לך חלק בלי סיבוכים :xyxthumbs:

אחי המחשב עבד ואחרי איזה שעה נשרף הכרטיס מסך

בעוד יום יומיים יגיע כרטיס מסך חדש ואז אני יעלה תמונות ;D

פורסם

אחי המחשב עבד ואחרי איזה שעה נשרף הכרטיס מסך

בעוד יום יומיים יגיע כרטיס מסך חדש ואז אני יעלה תמונות ;D

איזה כרטיס מסך זה היה ?

תגיד לי אתה מחרבן כסף ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים