עבור לתוכן

איזה לוח...אבל איפה אני משיג אותו?

Featured Replies

פורסם

אחרי סקר נרחב ועזרה אדיבה שלכם אני החלטתי שזה הMB שלי : ASUS A8N-VM CSM Socket 939 NVIDIA GeForce 6150 Micro ATX AMD Motherboard

השאלה איפה אני משיג בארץ? ואם לא בארץ איך אני שולח לי מחו"ל, רוב האתרים שראיתי לא עושים international shipping לדוגמא -

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131570

תודה מראש

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קונה לוח מבוסס 6100.6150

http://www.theinquirer.net/?article=27129

פורסם

זאת חדשה כבר לא חדשה

עברו מאז 24 ימים בדיוק

אני לא מאמין שהלוחות שהגיעו לארץ הם עם ה C51 הדפוקים

פורסם
  • מחבר

הלוח של GIGABYTE לא רע בכלל כבר מזמן הייתי קונה...אבל אין לו DVI ו:( :(אני חייב את זה (אני רוצה להריץ HD בפלסמה, שאני מקווה שתהיה לי)

פורסם

אהההההההה

למה לא אמרת קודם?

תיצור קשר עם Midi-Com הם יבואנים של Asus, תבדוק אפשרות להזמין דרכם

פורסם

זאת חדשה כבר לא חדשה

עברו מאז 24 ימים בדיוק

אני לא מאמין שהלוחות שהגיעו לארץ הם עם ה C51 הדפוקים

אתה יכול לבסס את מה שאתה אומר? ז"א שאם יש בעיות מהותיות עם הציפים, אז 24 יום זה מספיק זמן כדי לתקן אותן, לייצר חדשים, לשלוח לחברות הלוחות, לייצר לוחות חדשים ולשלוח אותם לישראל?

פורסם
  • מחבר

אין את הלוחות האלה כרגע בארץ וגם קשה להשיג בחו"ל ז"א כבר הם ירדו מהמדפים ומחכים לחדשים.

דיברתי עם מידי-קום היום בבוקר, אין להם ולא יודעים להגיד מתי יגיע, אני יהיה איתם בקשר לגבי זה.

פורסם

אבל הלוחות של גיגהבייט על שתי הורסיות שלהם (6100/6150) נמכרים בארץ ויש במלאי. וגם של חב' ASROCK

מה זה אומר...

לגבי הכתבה שבלינק שפורסמה בחול לגבי קריאת החזר ללוחות הנ"ל, בהמשך פורסם כי הכתב של העיתון לא הבין כול כך את נציג החברה והוא אודה כי שגה בפרסום ה"סיפור" ולא היתה כול פניה לביצוע החזר הלוחות.

פורסם
  • מחבר

Zvika היקר,

איפה משיגים אותם בארץ עם יציאת DVI ? זאת השאלה הפשוטה שלי?

לא מצאתי שום לוח עם 6150 + DVI בארץ.

פורסם

http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1127265824,71007,

קרא את החדשה, השקעתי בה הרבה :)

סתם. האסוס מגיע עם DVI, הגיגהבייט לא. אבל תסתכל בסוף, יש שם לוח של אלבטרון עם DVI, אולי תנסה גם את היבואן שלהם (או קודם לחפש עליו עוד חומר...)

פורסם

אתה יכול לבסס את מה שאתה אומר? ז"א שאם יש בעיות מהותיות עם הציפים, אז 24 יום זה מספיק זמן כדי לתקן אותן, לייצר חדשים, לשלוח לחברות הלוחות, לייצר לוחות חדשים ולשלוח אותם לישראל?

אחרת הם היו מפסיקים את הייצור עד לתיקון ולא היית יכול להשיג בארץ את הלוחות בכלל

אפשר גם לשאול את Evman007 אם הוא סובל מאחת /יותר מהבעיות

פורסם
  • מחבר

לא ברור מתי יגיע הלוח לארץ אתם ממליצים להמתין (מניסיון שלכם כאשר מקבלים תשובה כזאת) או לקנות כבר לוח אחר לצרכים שלי )MEDIA CENTER(?

האם לוחות של DFI משתלבים טוב עם AMD ויכולים להוות בסיס טוב לHTPC?

פורסם

תחסוך לעצמך את הבעיות האפשריות ואת הזלילת זכרון מהשבב האצה גרפית OnBoard ותיקח X300SE / 9250 וזהו

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני אהיה איש בשורות בקרוב

הזמנתי את הלוח מחבר בארה"ב...הדבר היחיד שאני רואה שחסר בו כרגע זה יציאת קול דיגיטלית...

אז כרגע נישאר לבחור רק מארז MICRO עומד

HD של SATA II

וכרטיס קול איכותי

יש המלצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים