פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הם אמורים לעבוד בדואל צ'אנל לי היו זוג של זכרונות כאלה 256X2עבדו על לוח של ABIT IS-7Eבתיזמונים של 3-4-4-8אבל לא היה ניתן לצרף עוד זוג או לשנות מהירות או תיזמונים
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר כן תודה. בבית ספר שלי יש זיכרונות שהם עובדים בדואל צ'נאל באיזה תוכנה אני יכול לבדוק אם הם עובדים באופן דואלי(כפול) וגם באיזה מקום אני יבדוק תוכלו להסביר לי תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר יש לי שאלה כשהם עובדים באופן דואלי אני אמור לקבל טעינה מהירה של הווינדוס יש לי ויינדוס אקס פי SP2 תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים כשהם עובדים בDC זה אמור לשפר את הביצועיים בכלליי...(זמני טעינות וכוכו..)וזה לא ממש משנה איזה מערכת הפעלה יש לך..(HOME/PRO וכו..)
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר למשל הווינדוס שלי עולה מהר הוא כותב לי welcome לאיזה 3 שניות ואז עולה עכשיו יש לי שאלה אם אני יהפוך אותו את כולו לעיברית זה יפגע בביצועים ?? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים זה לא אמור לפגוע בביצועים..(לא רואה שום קשר אבל גם אם כן אולי באיזה 1% בלחץ וגם בזה לא תרגיש..)
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים WinInc.dll, התבקשת לשנות כותרת בהתאם לחוקי הפורוםמכיוון שלא ביצעת את זה הת'רד ננעל ונוספה לך אזהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.