עבור לתוכן

עזרה התקנת windows על SATA

Featured Replies

פורסם

שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON

עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום

כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא

יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ?

ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד !

ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט

ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה

בהתקנה חסר לו קובץ מסוג SYS

אשמח מאד מאד עם תעזרו לי אין מי שיעזור לי בכלל

בבקשה אגב אני קצת חדש בהתקנות וינדוס

כל טוב ותודה

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

כנס לאתר של ABIT בכתובת הבאה:

http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=79

ותוריד את הדרייבר שמכונה: Sil3112 Sil3114 Intel VIA Installation Disk

לאחר שירד הקובץ (מדובר בקובץ EXE ) לחץ עליו לחיצה כפולה.

תיווצר לך ספריה חדשה שבתוכה מספר קבצים.

בתוך הספריה שנוצרה ישנן מספר תתי ספריות שמסודרות בהתאם לצ'יפ של ה SATA.

אתה צריך להעתיק את תכולתה של הספריה לדיסקט ואז בתחילת ההתקנה של WINDOWS ללחוץ F6 כשההתקנה שואלת אם יש לך התקני SCSI.

לאחר מכן תעקוב אחר ההוראות (ההתקנה תבקש ממך להפנות אותה למקום שבו קיימים הדרייברים)

ברגע שעשית זאת תוכל להתקין את WINDOWS על הדיסק ללא בעיות.

קובץ TXT באנגלית עם אותם ההסברים קיים גם בספריה שנוצרה תחת:

abitsata_v1.33\silicon\3112\readme.txt\

ייתכן שקיימת בעיה עם HD בגודל 200GB כשמשתמשים במע' הפעלה ללא SP2 ולכן יזוהה רק חלק מן הנפח (אינני זוכר בדיוק)

בהצלחה

פורסם

[ltr]up to 128Gb without SP2 I think, not sure though.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

תודה הורדתי את זה

עשיתי מה שאמרו לי

1 להכניס את ה דיסק של הוינדוס

2 להעתיק את הקבצים לדיסקט

3 ללחוץ F6

4 לבחור את הקובץ הנכון {לא יודע איזה אז בחרתי את כולם}

5 לאחר מכון לחצתי המשך באנגלית

6 התקנתי את הוינדוס וההתקנה הלחה מצוין עד שגמרתי את הוינדוס והתקנתי את הדרייבר של הלוח אם

ויצאה שגיאה לקראת הסוף ההתקנה יצאה לי הודעה שגיאה על חוסר קובץ  מסוג SYS שאמור להיות בתיקיה מסוג TEMP משהו כזה

אז בלי בררה אני נאלץ לחזור אל הגירסא הSP2

מה אני לא עושה נכון ?

מה עושים ?

פורסם

שתי שאלות:

1. הורדת את הדרייבר העדכני ביותר של לוח האם מהאתר של ABIT?

2. באיזה קובץ SYS מדובר?

פורסם
  • מחבר

שלום רב לצערי לא הורדתי את הדרייבר העדכני ללוח האם

ההודעת השגיאה קוראת כאשר התוכנה של הלוח האם מגיע ל 80 אחוז יודע הודעת שגיע אנני זוכר את השם אבל זה קובץ SYS בתוך תיקיית TEMP

אשמח אם תעזרו לי

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

קרא בבקשה את חוקי הפורום שהופנית אליהם ושנה את הכותרת בהתאם. "עזרה" או "בעיה" שתיהן כותרות שלא מאפשרות לדעת מהו תוכן הדיון ולא מספקות שום מידע. אתה יכול להסתכל על שאר הכותרות בפורום כדי לקבל רעיון לגבי מהי כותרת נכונה.

בהצלחה בפתרון הבעיה.

פורסם

סתם שאלה, איך אתה בטוח שדווקא SERVICE PACK 2 זה מה שגורם לך לבעיות במשחק ולא משהו אחר ?

פורסם
  • מחבר

כי זלא היה בwindows xp pro sp1

פורסם

[ltr]up to 128Gb without SP2 I think, not sure though.[/ltr]

160gb מזהה ועובד כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים