פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSPA-DATA DDR500אוKINGSTON HYPERXהמעבד יהיה DUAL CORE 3800שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלימה אתם אז ממליצים?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים לי יש שאלהמה עם כותרת נורמלית?ד"א זה תלוי מאוד גם בלוח אם שלךושניהם לא אמורים להיות הבחירה הראשונה שלך
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מחבר סליחה בקשר לכותרתזה כנראה יהיה הלוח אםK8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultrולא הבנתי מה הכוונה שאתה אומרשניהם לא צריכים להיות הבחירה הראשונה שלי
פורסם 2005 בנובמבר 1319 שנים שניהם לא באים עם צ'יפים ברוריםוחלק מהצ'יפים שהם מגיעים איתם רוצים מתחמה שהלוח שלך לא מסוגל לספקמה התקציב שלך לזכרונות?
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים או שתיקח Samsung ותבדוק שהם TCCCאו שתיקח A-Data Vitestaאו Corsair XMS ותבדוק שהם C2
פורסם 2005 בנובמבר 1519 שנים מחבר נראה לי אבל שה Corsair XMS שהם מוכרים זה שתי סטיקים של 256 ;/אתה אולי ממליץ על לוח אם אחר? מ kspשיהיה משהו איכותי ושיתאים ל OC קטן ולא צריך פי'צרים שלא באמת משתמשים בהםובמחיר נורמלי כמובן ואני לא ממש צריך sli
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים תגיד לי את הדגם המדויק והתיזמונים המדוייקים של הזיכרונות ואני יגיד לך איזה צ'יפים יש להם !!!דבר שני הלוח של MSI שבחרת הרבה יותר מסתם טוב והוא עולה על הרבה לוחות אחרים ה OC שלו הוא מעל הממוצע(אני הצלחתי לקחת AMD 3000 ולהעלות אותו מ 1.8 ל 2.8 די בקלילות בלוח הזה !)והבניה שלו איכותית ומוקפדת ! (מתוך הרבה ניסיון ושימוש ארוך בלוח !)בנוסף יש לך בונוס בגירסא הזו של הלוח וזה בקר רייד נוסף של Silicon Imageלך על הלוח הזה אם המטרה שלך היא OC קטן או שיש לך זיכרונות TCCD אך אם הזיכרונות שלך הם BH5 ואתה מתכנן OC גדול אז הלוח הזה לא ייתן לך יותר מ 2.9 V לזיכרונות ולכן הברירה היא רק DFI ! שלא עולה הרבה יותר !בהצלחה מחכה לתגובתך
פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים נראה לי אבל שה Corsair XMS שהם מוכרים זה שתי סטיקים של 256 ;/אתה אולי ממליץ על לוח אם אחר? מ kspשיהיה משהו איכותי ושיתאים ל OC קטן ולא צריך פי'צרים שלא באמת משתמשים בהםובמחיר נורמלי כמובן ואני לא ממש צריך sliהאפשרויות שלך הם:Abit AN8 UltraASRock 939Dual SATA2 UpgradeMSI K8N Neo4 Platinum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.