פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה להעביר לאן .למה לך להעביר כפתור , אם יש לך במארז החדש כבר כפתור ? או שאתה רוצה במארז החדש להעביר את הכפתור למקום אחר ?או שאתה רוצה להעביר את הכפתור מהמארז הישן למארז החדש ?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים במארז החדש יש לך כבר כפתור כיובוי/הדלקה..(לא רואה סיבה למה להביא תישן לחדש??)ממנו יוצא חוט שאתה צריך לחבר ללוח אם..(תקרא בחוברת של הלוח איפה..)
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר במארז החדש יש לך כבר כפתור כיובוי/הדלקה..(לא רואה סיבה למה להביא תישן לחדש??)ממנו יוצא חוט שאתה צריך לחבר ללוח אם..(תקרא בחוברת של הלוח איפה..)סבבה גבר..אני יכול לעשות את זה בעצמי ?כאחד שלא ממש מבין במחשבים..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כן, זה ממש לא בעיה, מהכפתור של הכיבוי יוצא חוט שבקצה שלו יש שני חריצים שחורים , אתה פשוט לוקח אותם ותוקע אותם על הפינים שיש על הלוח אם ( כמו שנאמר פה יש לך הסברים בחוברת של הלוח אם לאיזה פינים להתחבר) אין שום סכנה בחיבור..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אתה יכול לעשות את זה לבדתעיין קצת בחוברת של הלוח שלך תראה ישי מין פנאל כזה של פינים כזה תכפתור של הריסטרטוכיבוי של המחשב..(אם הסתבכת תביא את הדגם של הלוח שלך וננסה לעזור..)
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר הלוח אם שלי הוא (MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0אתם תוכלו לעזור לי אם אני יתקשה ?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים קח שיהיה לך יותר קל...(בהצלחה..)התמונה הראשונה זה איפה הפנאל ממוקם על הלוח.. השניה זה לאן לחבר תכפתורים..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים יכול להיות אפילו שרשום לך את זה על הלוח אם... אצלי זה רשום, אבל לא בכל הלוחות יש את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.