עבור לתוכן

בעייה קשה באקספורר

Featured Replies

פורסם

שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה

פורסם

if its windows 98, you can boot to command prompt only, and perform that copy through there.

but it sounds like it was a virus which corrupt your file, be sure to scan for viruses before you doing anything else

פורסם
  • מחבר

אממ א חי א ני לא חזק משהו באנגלית יש מצב מישהו מתרגם?

פורסם

הוא אומר שאתה חייב לבצע את העתקה דרך הsafe mode או דוס

אבל כודם לכן ניראה לו שזה וירוס

תעריץ שריקה וגם adware לא יזיק

פורסם
  • מחבר

אממ ניסיתי כבר דרך מצב בטוח להעביר לא עוזר

פורסם

דבר ראשון אקספלורר = חרא.

יש בו מלא חורי אבטחה and some other shit

תתקין FIREFOX או AVENT

פורסם

תתקין FIREFOX או AVENT

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אחי אתה יכו ללהביא לי קישור להוריד דפדפן חינמי?

פורסם

תתקין FIREFOX או AVENT

מה ?? some other shit ?

אני שמח שפתרת לו את הבעיה כי לו פתרת

הקובץ הזה משומש עוד ע"י תוכנות רבות ותובות .

אין תיקון אין תוכנות

רק לידיע

וכך ניתן לתקן את זה אם רוצאים:

http://www.techadvice.com/w98/E/errors_msvcrt.htm

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה גבר הבעייה נפתרה אבל אני לא יודע עם זה קשור לפה אתמול כבר אז כשנכנסתי באותו מחשב למסנג'ר אז זה נכנס למסנג'ר ואז זה עושה סמל רגיל של טעינה ואז זה יישר יוצא ממנו ואני רואה כבר את השמות של כולם המסנג'ר זה 7.0 כי ה-7.5 לא תמך בווינדוס 98

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים