עבור לתוכן

חיבור טלויזית lcd לממיר hot

Featured Replies

פורסם

מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf?

האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'?

תודה

פורסם

composite-composite...

SVIDEO יותר איכותי אבל בגלל שלממיר אין יציאה כזאת אין טעם להשתמש בcomposite-SVIDEO...

פורסם

שתי אפשרויות:

1.זול - לחבר כבל קואקס איכותי בין יצאת composit ל-av ב-LCD.

2.לקנות מתאם scart ל-s-video ולחבר בכבל s-video איכותי.

3.הכי טוב (הכי יקר)- לקנות ממיר מ-scart ל-component (אלקטרוני) +כבל comopnent של פירמות ידועות.להגדיר בממיר של הכבלים שאנחנו רוצים להתחבר ביציאתSCART-RGB .את ה-LCD לחבר ב-component וזהו.תוצאות פשוט מדהימות.

פורסם
  • מחבר

שאלה ל-zpdan:

האם ההמלצות שלך, הן של חיבור דרך svideo או דרך component, מבוססות על התנסות מוכחת שלך בפועל?

אם כן, אבקשך לפרט יותר ולהמליץ על הממיר ל-component אותו אתה מזכיר, או לחילופין להפנות אותי לקישור לנושא.

תודה

הרי

פורסם

ממירים של HOT לא מוציאים S-Video על ה-SCART

פורסם
  • מחבר

ברצוני להוסיף:

לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה, ניתן לבצע חיבור מוגדר ל-svideo או ל-RGB/component רק מהממירים של YES ולא מהממירים של HOT.

תודה

הרי

פורסם

זה כמובן תלוי בממיר (יס) מן הסתם הרוב לא עושים את זה.

פורסם

מהדיון הבנתי שהממירים של HOT ,הדיגיטליים כמובן, הם הרבה יותר נחותים טכנולוגית מהממירים של YES?

למה זה לא נשמע לי מוזר? שתי סיבות:

1) השבוע התקנתי HOT DIGITAL שמחובר עם SCART לטלויזזיה שלי. לחבר שלי עם אותה יציאה רואים יותר חד וברור. אותה טלוויזיה.

2)הזמנתי טכנאי HOT לבדוק זאת והוא התוודה שיש לו YES בבית בגלל איכות האות של השידור והיציאות היותר איכותיות . . .

ל מ ה HOT לא יכולים לעשות ממירים נורמליים?

האם בHOT MAGIC יש יציאות יותר טובות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים