עבור לתוכן

שאלה קצרה ודחופה -על לוח אם של DFI, תמיכה בSLI וSATA II

Featured Replies

פורסם

ובכן לכל מי שהשמיץ !!!

כל מי שמבין קצת במחשבים יגיד לך שאיו כמו ספק טוב ומקצועי שאפשר לשנות בו את מתח הריילים ובכלל ספק טוב משמע

מערכת יציבה יותר !!!

אני עובד עם לוחות DFI הרבה זמן ועם הרבה סוגים היו לי עוד מזמן ה 875 לוחות של DFI !!!

חברת DFI מסנכרנת לוח לעבודה עם כמה סוגים של זיכרונות היות ובעיקר מי שלוקח את הלוח

מתכנן OC עצבני ולא קונה את זה סתם בשביל הכיף ! ולכן קנה זיכרונות הידועים כטובים לצורך זה

אני לא אומר שהם לא יעבדו עם זיכרונות פשוטים אך מניסיון אני אומר שיש הרבה זיכרונות טובים ותקינים

שפשוט לא יעברו בלוח הזה.

לגבי ההתחממות של הלוח ובכן ישנו בקר שנקרא 5V המאפשר להעלות את רמת המתח המקסימלית לזיכרונות

בלוח מ 3.2 ל 4V הבקר עצמו מכוסה בסינק טוב למדי , אך כשהוא מופעל הוא רותח עד בלתי אפשרות לגעת בו

אנשים מקצועיים מנסים להימנע מלהשתמש בבקר זה ויש כל מיני פיתרונות אך כולם!! דורשים ספק שניתן לשלוט בגובה הריילים שלו

אם בכל זאת מתכוונים להשתמש בבקר דרוש מאוורר טוב מעל הבקר

וזה לכל החכמים שמבינים בלוח DFI

פורסם

א. איפה אתה רואה השמצות?

ב. אין קשר לספק, ואת זה יגיד לך כל מי שבאמת מבין

ג. זה לא קשור כמה זמן אתה כן עובד או לא עובד עם לוחות של DFI, בעיות עם זכרון בסטוק אין להם

ד. בלי אוברקלוק מי נוגע בכלל בג'אמפר של ה 4VDimm?

חוצמזה שכל מי שבאמת עובר ל 4VDimm שם קירור ל MOSFETs

פורסם

אין לי כוח להתווכח על עובדות

א.רציתי למשוך את תשומת ליבך ;D ודבר שני היזהר בדבריך אל תזלזל באנשים אחרים בלי בדיקה

ב. לגבי הספק בסטוק אתה צודק ! אין הבדל משמעותי אם אתה לא מריץ כרטיס מסך תובעני במיוחד או כמות מכובדת של HDD

אבל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמי שקונה את הלוח הזה קונה אותו ל אובר קלוק ! אחרת למה ?

שייקח MSI PLATINUM ויהנה עד לב השמיים.

ג.לגבי הזיכרונות בסטוק זה עניין שבדקתי אותו אצלי ! על RAID 0 עם זיכרונות של NCP וכאלה.. ! בדואל כמובן

ERRORS עד לב השמיים ואני מדבר על זיכרון תקין ועובד !

ד. בלי אובר קלוק למה לקחת DFI? הרי כל היחוד שלו זה כל עניין המתחים והמחלקים והתיזמונים המיוחדים שיש רק בו.... מה לא?

אלפי סליחות ותודות

יאיר

פורסם
  • מחבר

סבבה, קיבלתי את ההערות, ואני הולך על לוח עם SLI, השאלה עכשיו אם מישהו מכיר ספק באיזור הרצליה - ת"א - רחובות שיש לו את הלוח הזה במלאי.

מברורים שערכתי, לכולם יש את האולטרה אבל לאף אחד אין את ה SLI.(ה- INFINITY כמובן)

מחכה לתשובה זריזה (שאר המחשב כבר מוזמן אצל הספק והוא צריך לוח אם להרכיב עליו).

מעיין

פורסם
  • מחבר

מה עם לוח Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nForce4 Socket 939 Motherboard?

הוא מחליף טוב ל DFI או לקחת DFI בלי SLI?

פורסם

א. בבקשה תעשה חיפוש בדיון המרוכז על הספקי כוח, נראה אם תמצא בעיות

יותר מזה, יש לא מעט אנשים שעובדים עם Hec 300W AR-T והלוחות של DFI

ב. אתה מניח שהוא הולך לעשות אוברקלוק, ושהוא ייקח זכרונות עם Hynix D5 או Hynix D43. אתה רוצה גם להניח איזה כרטיס מסך הוא ייקח?

ג. זכרונות NCP לא זכורים לי לטובה. בעבודה לי אישית הם לא עבדו על מחשב אחד ועבדו על מחשב אחר. כשתביא מידע מוצק על זכרונות שהם באמת נורמליים אז אפשר לבדוק לעומק

ד. שכחת את ה Infinity NF4 SLI, אין לו 4VDimm.

maayan.baruch

אסור לכתוב 2 הודעות רצוף (דאבל פוסטינג)

יש אופציית עריכה

אני יודע שבאיזור ת"א יש לזיגזג במלאי את ה Infinity Ultra (זה אני יודע בטוח)

עד כמה שזכור לי רק להם ול LogicPC באיזור ת"א יש את הלוח במחירון

אלא אם כן אתה מחשיב את קיסריה קרוב ואז יש גם בפנדה

כדאי לשאול אותם אולי יש להם גם SLI במלאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים