פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר אחי עזוב אני לא רוצה ממש את ה-msi קיצר מה בקשר לקירור אני קונה את הלוח אם עם מארז sunbeam transformer אם אתה צריך לדעת
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים המקרה הכי חמור של Badge loyalty שראיתי ..אם אתה נעול על ה-Asus, בשביל מה באת לכאן להתייעץ ?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אחי עזוב אני לא רוצה ממש את ה-msi קיצר מה בקשר לקירור אני קונה את הלוח אם עם מארז sunbeam transformer אם אתה צריך לדעתהחלטה תמוהה בעיניויותר מזה, זאת החלטה דיי מטומטמתאומרים לך שלוח A (בלי קשר לפירמות) עם יותר אופציות מלוח Bוגם שלוח A עולה כמו לוח Bואתה לוקח לוח Bמבין את החוסר הגיון פה?
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר אחי ה-msi עולה יותר.....ותגיד בלוח אם LANPARTY UT nF4 Ultra-D יש sli????
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר אחי אז למה בתמונה יש מקום לעוד כרטיס מסך ובפרטים רשום pci-express slots 16 X 2
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים ה MSI לא עולה יותר וכבר הראיתי לך את זהוה Ultra-D לא תומך ב SLI אלא באופציה שנקראת DXG לחיבור 4 מסכים ע"י 2 כרטיסי מסך
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים DXG - Dual eXpress GraphicsQuad-monitor display for enhanced productivity and advanced visualization.הערה - בגירסאות הראשונות של הלוח, אפשר היה להפוך את הלוח מ-Ultra ל-SLI באמצעות מוד פשוט.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר 1. ה-msi עולה יותר ב-100 שקל2. מה יותר טוב SLI או DXG3.לא הבנתי ממש מה עושה ה-DXG
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אני מקבל את הרושם, משום מה, שאתה לא כל כך אוהב לקרוא באופן מעמיק;בלוח המדובר, שני הסלוטים המדוברים מאפשרים לך להפעיל שני כרטיסי מסך בו זמנית, לשם הצגת פלט על פני עד 4 מסכים.אם אני לא טועה, גם בלוח SLI ניתן להפעיל 4 מסכים. אם אני צודק - אז SLI עדיף.אם לא - אזי מדובר בשתי אפשרויות שונות, שכל אחת מהן רלוונטית אליך רק אם אתה צריך אותה לשימושים שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.