פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר תראה ניראה לי שאני הולך על ה-Asus A8N-SLI Premium גם יש לו את הקירור הכי טוב גם זו החברה שאני הכי אוהב ללוחות אם ולא לקחתי את ה-msi כמו שאמרת שכדאי כי לא ראיתי שקונים אותו הרבה לעומת ה-asus מה דעתך על הבחירה....ותגיד אתה יכול להסביר לי איך עובד הקירור הנוזלי כאילו זה כמו מערכת קירור מים או מה?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים זה מה שGooGle מצא וזה מה שWikiPedia מצאעדיף ה MSIיש לו שבב קול הרבה יותר איכותי (24 ביט)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר אחי הקול לא ממש חשוב לי אם ההבדל ביניהם זה רק הכל ניראה לי שאני נישאר על ה-asus ושמע לא הבנתי מה הקטע של האתרים מה זה על הקירור אתה יכול להסביר לי וזהו????
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים האתרים מסבירים את זה כמו שצריך ולעומק מספיקלי ייקח בערך שעה לתרגם את מה שכתוב ב WikiPedia וזה יהיה יותר קשה להבנהד"א הקול יותר איכותי ב MSI, כשהם באותו מחיר לדעתי זה שטות ללכת על ה Asus"רק בגלל שזה Asus"כי אחרי הכל Asus לא מה שהיו פעם, ולמעבדי AMD הם לא הכי טובים כמו התדמית שלהםלמעשה MSi Abit ו DFI לוקחות את הכתר של הלוחות הטובים ביותר למעבדי AMD
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר אחי קודם כל ה-msi עולה יותר ולא אמרתי שאני לוקח אותו בגלל שזה asus אלה בגלל המלצות ועוד כמה דברים ואתה לא יכול להסביר לי בקיצור על הקירור????כי אני ממש חייב לדעת....
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תקרא ותביןיש גם הסבר איפשהו פה באתרוגם חיפוש יעזור לךוה MSI לא עולה יותרפרימיום באתר 1פרימיום באתר 2MSI באתר 1MSI באתר 2ההבדל? במקסימום של המקסימום מגיע ל 100 שקל
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לוחות asus הם לוחות מעולים , השאלה איזה סוג לוח אתה רוצה ומה התקציב שלך.כמו בכל חברה יש פחות טובים ויש טובים יותר.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אחי אני מדבר על ה-premium ואם שווה לקנות אותו ואני לא רוצה msi תקשיב ראיתי שכמה המליצו לי פה על dfi רציתי לדעת עם אני לא מתכנן oc מה יהיה לי כדאי יותר premium או dfi
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים לא זה ולא זהאתה מתפשר על איכות רכיבים בשביל מותג כזה או אחר וזה דבר לא חכם לעשותאל תשכח ש MSI לא מותג פחות איכותי מ Asusובכל מה שנוגע למעבדי AMD ה MSI איכותיים יותר מ Asus לרובוגם במקרה הזה
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים לא זה ולא זהאתה מתפשר על איכות רכיבים בשביל מותג כזה או אחר וזה דבר לא חכם לעשותאל תשכח ש MSI לא מותג פחות איכותי מ Asusובכל מה שנוגע למעבדי AMD ה MSI איכותיים יותר מ Asus לרובוגם במקרה הזהאיפה עומדים Abit כיום?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים איפה עומדים Abit כיום? בד"כ הם בשורה אחת עם MSI ו DFI למעבדי AMDלמעבדי אינטל הם קצת מאחורי Asus ו DFI ולפני Gigabyteכמובן מדובר כאן על OC ואיכות רכיבים (מתבטא לדוג' שיש רק קבלים יפנים מאיכות טובה, מתבטא באיכות PCB גבוהה, מה שבעקיפין משפיע גם על איכויות OC)
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר 1.רגע אחי תגיד לי מה הסדר עדיפויות למעבדים2.איזה קירור יותר טוב נוזלי או מאוורר3.למה כולם לוקחים את ה-dfi ל-oc זה יכול להרוס להם את המחשב4.במה msi טובים יותר מ-asus בלוח הם???5. למה ב-pandas מראים שלאסוס יש קירור נוזלי ופה לא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110272.msg919985#msg9199856.מישהו יכול להביא לי ביקורות על ה-dfi lanparty ועל ה-asus a8n sli premium?????7. האם אלה אותם לוחות אם:http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11057http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152אם כן למה יש להם תמונה שונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.