עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ללוחות אם

Featured Replies

פורסם

1. שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....

2. אני מלבט הין ה- A8N-SLI Premium לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זה מפרט:

מעבד : amt athlon 3200+ box

מארז : sunbeam transformer

זיכרון : geil 512m פעמיים

כ.מסך : leadtek px7800gt

ספק : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

לא ניראה לי ממש לפי המפרט שאני יצתרך overclock בשנתיים הקרובות (בגלל המפרט)

3. ידוע שהלוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D טוב לאוברקלוק אבל הוא טוב גם לא לאוברקלוק

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתרחק מכל הasus an8-sli שומעים עליהם רק דברים רעים,ובמחירים שלהם,יש דברים יותר טובים.

מה אתה מחפש בלוח? סלי? אוברקולקר טוב? יחס מחיר/ביצועים/פיטצ'רים?

פורסם

כבר תקופה ארוכה שיש פשלות עם לוחות אסוס, אני אישית מתרחק מהם עד שהם באמת יוכיחו את עצמם.

לך על הDFI ואם אתה לא אוברקלוקר אז על גיגהבייט\אביט מבוסס NF4 U

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי ב-premium אין באגים כמו בגירסאות הקודמות תיקנו הכל שם ואני לא רוצה של abit וג'יגה בייט ראיתי בביצועים שהוא לא משהו....עכשיו יש לי שאלה בכללי ה-dfi אם אני לא יעשה בו overclock הלוח עצמו טוב ותענו לי על השאלות ששאליתבקשר לקרור של ה-premium?.....

פורסם

ה Premium תיקן אולי חצי מהבעיות של ה SLI וה Deluxe רק בעצם הקירור הפאסיבי

את השאר גם כן תיקנו

הוא לוח טוב

פורסם

לפי מה שאני הבנתי ב-premium אין באגים כמו בגירסאות הקודמות תיקנו הכל שם ואני לא רוצה של abit וג'יגה בייט ראיתי בביצועים שהוא לא משהו....עכשיו יש לי שאלה בכללי ה-dfi אם אני לא יעשה בו overclock הלוח עצמו טוב ותענו לי על השאלות ששאליתבקשר לקרור של ה-premium?.....

הDFI לוח טוב בכל מקרה.

לדעתי אתה יכול ללכת גם על הMSI K8N NEO 4 PLATINIUM, לוח מצויין מבחינת ביצועי סטוק ופיצ'רים, וגם OCer דיי טוב אבל עדיין לא ברמה של הDFI.

אבל אני רואה שאתה לוקח זכרון דיי פשוט, כל עוד זה לא BH5 אתה יכול ללכת עליו בראש שקט.

פורסם
  • מחבר

אז אחי אתה אומר כדאי לי את ה-asus ואיך בכלל עובד אני הקירור הזה כאילו כל כמה זמן אני שם שם מים או איך????

פורסם

אתה לא שם כלום

אתה מוודא רק שאוויר עובר במארז וזהו

פורסם
  • מחבר

קירור נוזלי יותר טוב מקירור של מאוורר נכון ותגיד על איזה לוח אתה ממליץ לי כי אני ממש לא בטוח מה אני רוצה....

פורסם

אני ממליץ על שניהם

שניהם לוחות מצוינים

השאלה היא רק מה אתה צריך

תעשה סיור באתרים של היצרניות

תבדוק ביקורות

ותחליט מה עדיף לך

פורסם
  • מחבר

אחי תקשיב ראיתי המלצות על שניהם ואני לא בט6וח מה אני רוצה עם אוברקלוק או לא לדעתך אני צריך אוברקלוק????.

פורסם

אישית הייתי מעדיף להשאיר לעצמי את האופציה ל SLI וגם את האופציה ל OC פתוחות

Abit AN8 SLI לוח מצוין, מחיר בין ה Asus ל DFI, לוח SLI, ואוברקלוקר טוב (אל תצפה לשיאי עולם, אבל הוא בהחלט לא אמור להגביל אותך בלי שיהיה לך קירור קיצוני)

פורסם
  • מחבר

זהו אחי שאני לא רוצה חברות אחרות בגלל זה אני מתלבט מה דעתך מה יותר עדיף....

פורסם

יש בעיה מסויימת עם Abit?

אני דווקא מרוצה משלי עד עכשיו. :)

חשבתי לקנות לוח אם של abit גם למחשב החדש שאני קונה בקרוב...

אז אם מישהו יודע אם יש איתם בעיות אז שבבקשה יגיד אותן.

דווקא עם gigabyte אין לי ניסיון טוב... :lol:

פורסם

יש כמה אפשרויות טובות:

* להשקיע וללכת על Asus A8N-SLI Premium

* להשקיע וללכת על MSI K8N SLi Platinum (יותר חכם)

* ללכת על Abit AN8 SLI

* ללכת על DFI LanParty UT NF4 Ultra-D ולוותר על ה SLI

* ללכת על DFI Infinity NF4 SLI

כמובן כל הלוחות הנ"ל הם אחלה לאוברקלוק

כאשר ה DFI LanParty מגיע למהירויות הכי קיצוניות, שאני מאוד בספק אם תגיע אליהן מתישהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים