פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים 1. שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....2. אני מלבט הין ה- A8N-SLI Premium לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זה מפרט:מעבד : amt athlon 3200+ boxמארז : sunbeam transformerזיכרון : geil 512m פעמייםכ.מסך : leadtek px7800gtספק : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply לא ניראה לי ממש לפי המפרט שאני יצתרך overclock בשנתיים הקרובות (בגלל המפרט)3. ידוע שהלוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D טוב לאוברקלוק אבל הוא טוב גם לא לאוברקלוק
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תתרחק מכל הasus an8-sli שומעים עליהם רק דברים רעים,ובמחירים שלהם,יש דברים יותר טובים.מה אתה מחפש בלוח? סלי? אוברקולקר טוב? יחס מחיר/ביצועים/פיטצ'רים?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כבר תקופה ארוכה שיש פשלות עם לוחות אסוס, אני אישית מתרחק מהם עד שהם באמת יוכיחו את עצמם.לך על הDFI ואם אתה לא אוברקלוקר אז על גיגהבייט\אביט מבוסס NF4 U
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר לפי מה שאני הבנתי ב-premium אין באגים כמו בגירסאות הקודמות תיקנו הכל שם ואני לא רוצה של abit וג'יגה בייט ראיתי בביצועים שהוא לא משהו....עכשיו יש לי שאלה בכללי ה-dfi אם אני לא יעשה בו overclock הלוח עצמו טוב ותענו לי על השאלות ששאליתבקשר לקרור של ה-premium?.....
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים ה Premium תיקן אולי חצי מהבעיות של ה SLI וה Deluxe רק בעצם הקירור הפאסיביאת השאר גם כן תיקנוהוא לוח טוב
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לפי מה שאני הבנתי ב-premium אין באגים כמו בגירסאות הקודמות תיקנו הכל שם ואני לא רוצה של abit וג'יגה בייט ראיתי בביצועים שהוא לא משהו....עכשיו יש לי שאלה בכללי ה-dfi אם אני לא יעשה בו overclock הלוח עצמו טוב ותענו לי על השאלות ששאליתבקשר לקרור של ה-premium?.....הDFI לוח טוב בכל מקרה.לדעתי אתה יכול ללכת גם על הMSI K8N NEO 4 PLATINIUM, לוח מצויין מבחינת ביצועי סטוק ופיצ'רים, וגם OCer דיי טוב אבל עדיין לא ברמה של הDFI.אבל אני רואה שאתה לוקח זכרון דיי פשוט, כל עוד זה לא BH5 אתה יכול ללכת עליו בראש שקט.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אז אחי אתה אומר כדאי לי את ה-asus ואיך בכלל עובד אני הקירור הזה כאילו כל כמה זמן אני שם שם מים או איך????
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר קירור נוזלי יותר טוב מקירור של מאוורר נכון ותגיד על איזה לוח אתה ממליץ לי כי אני ממש לא בטוח מה אני רוצה....
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני ממליץ על שניהםשניהם לוחות מצויניםהשאלה היא רק מה אתה צריךתעשה סיור באתרים של היצרניותתבדוק ביקורותותחליט מה עדיף לך
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר אחי תקשיב ראיתי המלצות על שניהם ואני לא בט6וח מה אני רוצה עם אוברקלוק או לא לדעתך אני צריך אוברקלוק????.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אישית הייתי מעדיף להשאיר לעצמי את האופציה ל SLI וגם את האופציה ל OC פתוחותAbit AN8 SLI לוח מצוין, מחיר בין ה Asus ל DFI, לוח SLI, ואוברקלוקר טוב (אל תצפה לשיאי עולם, אבל הוא בהחלט לא אמור להגביל אותך בלי שיהיה לך קירור קיצוני)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר זהו אחי שאני לא רוצה חברות אחרות בגלל זה אני מתלבט מה דעתך מה יותר עדיף....
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים יש בעיה מסויימת עם Abit? אני דווקא מרוצה משלי עד עכשיו. חשבתי לקנות לוח אם של abit גם למחשב החדש שאני קונה בקרוב... אז אם מישהו יודע אם יש איתם בעיות אז שבבקשה יגיד אותן. דווקא עם gigabyte אין לי ניסיון טוב...
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים יש כמה אפשרויות טובות:* להשקיע וללכת על Asus A8N-SLI Premium* להשקיע וללכת על MSI K8N SLi Platinum (יותר חכם)* ללכת על Abit AN8 SLI* ללכת על DFI LanParty UT NF4 Ultra-D ולוותר על ה SLI* ללכת על DFI Infinity NF4 SLIכמובן כל הלוחות הנ"ל הם אחלה לאוברקלוקכאשר ה DFI LanParty מגיע למהירויות הכי קיצוניות, שאני מאוד בספק אם תגיע אליהן מתישהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.