פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים לא ידעתי שהיה שם ציאניד חשבתי סתם פיצוץ מכונית הם שמו ציאניד במכונית על פנת שהוא יתפזר עם העשן והאדים כאשר המכונית תתפוצץ. אבל הפיצוץ פשוץ "אידה" אתה הציאניד
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר לינק לתיעוד של מקרה דומה ישראליאני חושב שזה הסרט שראינו בקורס גו"ז. גילוי וזיהוי אב"כ.מזעזע מאוד.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים וואי אני לא מאמין .........מסכן הכלב ראיתי את זה קיבלתי חום. אם כזה חומר נופל פה בארץ.....וואי וואי וואי חראם עלינו .
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר וואי אני לא מאמין .........מסכן הכלב ראיתי את זה קיבלתי חום. אם כזה חומר נופל פה בארץ.....וואי וואי וואי חראם עלינו .מה לא ראית את התמונות של הכורדים בצפון עיראק? את מלחמת אירן עיראק? הוא כבר השתמש בחומרי לחימה כימיים על בני אדם, הוא רוצח המוניים, הוא השטן השלישי לפי נוסטרדמוס.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים כמה שאולי זה נשמע אכזרילא משנה לי הרבה אם המוני חיות מסוג כזה או אחר ימותו כתוצאה מהאפשרות לפיתוח יכולת להגנה כזו או אחרת
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מה גורם לך לחשוב שהניסויים נועדו לצורך פיתוח הגנה?אני מאמין שאפשר לפתח חיסון גם מבלי להמית מאות אם לא אלפי כלבים וחיות אחרות בייסורים נוראיים, הרפואה היום מתקדמת למדי.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מה גורם לך לחשוב שהניסויים נועדו לצורך פיתוח הגנה?אני מאמין שאפשר לפתח חיסון גם מבלי להמית מאות אם לא אלפי כלבים וחיות אחרות בייסורים נוראיים, הרפואה היום מתקדמת למדי.א' כל, לא אם אתה בודק מגוון רחב של תרכיבים, אז אתה צריך חיות לנסות עליהם את כל אותם וריאציות.ב' כל, במקרה הזה התכוונתי יותר בכיוון של ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה = אוקיי, לא התכוונתי לחיסון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.