עבור לתוכן

שאלות עבור פרוייקט THOR 2

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

מפאת תחילת הלימודים באוניברסיטה - לא יצא לי להשתתף הרבה בפורום זה.

בכל אופן,הודות ל-PRO-MODDER ולרבים אחרים , ניסיתי להתחיל סוף כל סוף את פרוייקט המודינג שלי... (היה אמור להיות PROJECT THOR,אם אתם זוכרים).

הבעייה הייתה שמרוב שהתעסקתי בעבודה,בלימודים וב"תיקון" של מחשבים אחרים (חברים וחברים של חברים שביקשו) - לא נגעתי בשלי... :screwy:

מסקנה - היה עדיף...

הסיבה - יש לי מארז THERMALTAKE מסוג S-ARMOR שחור יפהפה שרק מחכה ש"אניח עליו את ידיי"... :o (מתנה שקיבלתי על תיקון מחשב)

ככה שאני אעבוד טיפין טיפין על המארז - ואעדכן כאשר אסיים..

נכון לעכשיו - אני מתכנן חריטה עדינה על החלון של המארז ו-ROUNDED CABLES מוארים בלדים..

מצאתי כתבה שמסבירה איך מכינים כבלי USB עם לדים - ברגע שאסיים איתם,אעדכן... :jump:

וטני מניח שאם אפשר להכין כבלי USB,אפשר גם להכין כבלים אחרים באותה הצורה... :P

פורסם

אפשר את הכתבה?

פורסם

היי. Long time no see...

כבל USB עם לדים?

פשוט לשים לדים בתוך ראש הUSB? שמין הסתם שקוף אצלך?

אפשר לשים לדים גם לכבלי Molex (של החשמל) ובכבלי ה- IDE גם כן. אם יש להם ראש גומי בקצה..

ומה שלדעתי הכי יפה אך קצת מסובך, זה לחבר בטור (גם במעגל טורי וגם בשורה..) 20- לדים בערך, ולשים אותם בתוך הסליבינג, מה שיוצר מראה של חשמל זורם

בתוך הכבלים..

דבר איתי ב ICQ אני יעדכן אותך..

פורסם

אני עשיתי כבל USB שבקצה שלו יש לדים

זה די קל עבודה של מקסימום חצי שעה

צריך לחשוף את החוט

לחבר בחיבור מקבילי נגדים עם לדים לחוטים האדום והשחור (אדום 5V שחור GND)

וזהו

כדאי לך להוסיף מפסק כי לפעמים זה יכול לעצבן

פורסם

אני לא מבין למה נגדים... יש לי עכבר מפוצץ לדים ואין בו אף נגד... וכולם אומרים לי שזה לא טוב! למה לא טוב? זה נשרף יותר מהר? לא נראה לי... היה לי בעכבר לדים אחרים יותר מחודש ולא נשרף שום דבר! אז למה??!?! אפשר הסבר?

פורסם

אני לא מבין למה נגדים... יש לי עכבר מפוצץ לדים ואין בו אף נגד... וכולם אומרים לי שזה לא טוב! למה לא טוב? זה נשרף יותר מהר? לא נראה לי... היה לי בעכבר לדים אחרים יותר מחודש ולא נשרף שום דבר! אז למה??!?! אפשר הסבר?

כשתדע מה זה נגד ומה תפקידו תדבר.

פורסם
  • מחבר

זה די קל עבודה של מקסימום חצי שעה

צריך לחשוף את החוט

לחבר בחיבור מקבילי נגדים עם לדים לחוטים האדום והשחור (אדום 5V שחור GND)

וזהו

כדאי לך להוסיף מפסק כי לפעמים זה יכול לעצבן

לי זה לא לקח בדיוק חצי שעה לעשות,אבל הכיוון שלך הוא הנכון... ;D

אפשר את הכתבה?

ברגע שיהיה לי זמן. הערכה - סופ"ש... :):xyxthumbs:

היי. Long time no see...

כבל USB עם לדים?

פשוט לשים לדים בתוך ראש הUSB? שמין הסתם שקוף אצלך?

אפשר לשים לדים גם לכבלי Molex (של החשמל) ובכבלי ה- IDE גם כן. אם יש להם ראש גומי בקצה..

ומה שלדעתי הכי יפה אך קצת מסובך, זה לחבר בטור (גם במעגל טורי וגם בשורה..) 20- לדים בערך, ולשים אותם בתוך הסליבינג, מה שיוצר מראה של חשמל זורם

בתוך הכבלים..

דבר איתי ב ICQ אני יעדכן אותך..

היי PRO MODDER... long time indeed

חשבתי על ההצעה שלך - אשמח להסבר/טיפ קטן לדוא"ל שלי על איך אני עושה את מה שרשמת (אפקט "חשמל זורם" בכבלים תוך שימוש ב-SLEEVING ולדים)... אני חושב שיש לי רעיון כללי... :)

קצת חבל שהספק לדים שנתת לי לא מספק אותם בסטוקים (חבילות,הכוונה)... ;):xyxthumbs:

אגב,התחלתי לעבוד על המארז - תגיד בבקשה : אם עשיתי חריטה עדינה עם מלחם על חלון המארז,מה ההצעה שלך להאיר את החריטה? לד (אם כן - איפה למקם אותו ככה שלא יבלוט ממש לעין) או שלנסות למצוא "חוט זוהר" , כמו שSUNBEAMTECH משווקים?

העומס שיש על הלדים הוא גבוה...אולי הם לא יישרפו עכשיו או בעוד חודש , אבל זה יקרה... מספר לך מנסיון שלי עם חיבור לדים ללא נגד... ;D

פורסם

"אגב,התחלתי לעבוד על המארז - תגיד בבקשה : אם עשיתי חריטה עדינה עם מלחם על חלון המארז,מה ההצעה שלך להאיר את החריטה? לד (אם כן - איפה למקם אותו ככה שלא יבלוט ממש לעין) או שלנסות למצוא "חוט זוהר" , כמו שSUNBEAMTECH משווקים?"

--------------------------------------

הינה תחשוב שהוצאתי את הפרספקס מהמארז..

c57cfb167f5bab500949eab7eebfc490030000.aspx

אתה מאיר את החריטה בעזרת לדים, הכי יעיל.. וממקם אותם בפינה השמאלית למעלה.

אתה צריך לעשות שני מפרצים בפרספקס ולתקוע בתוכם את הלדים.

c57cfb0e5586605dab42998ce0486f20030000.aspx

פורסם
  • מחבר

אתה גדול,אחי... ;D

רק שהמארז השתנה - ;)

הנה לינק לתמונות - http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm

ככה שעכשיו אני חושב על מודינג אחר (הזהרתי אותך שאני :screwy: ונודניק :s07: )

אשמח גם לרעיונות שיש לך בנידון... :-)

פורסם

אממ אתם יכולים להסביר קצת יותר איך מאירים כבלי ה- usb (באמת ייעזור עם תביא את הכתבה)

פורסם
  • מחבר

עובד על זה,אחי... :-)

ברגע שאסיים את המוד שלי - אפרסם... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים