עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת פאן בס בבקששה כנסו

Featured Replies

פורסם

בגלל המיקום של החנות אני קונה מנוע קומפ

בכל אופן

הנה אופציות בבקשה תגידו לי את חוות דעת ובבקשה אל תביאו לי פאן בסים יותר יקרים כי בחרתי את אלו לפי העלות

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958

מה יותר טוב ולמה?

פורסם

אממ אחי אני חושב שהראשון יותר טוב

אבל למה אתה קונה?

אתה יכול לבנות אחי1!

זה יותר כיף ואתה גם תתגאה במה שעשית יש כאן מדריכים לזה

פורסם

הaerogate 3 אמור להיות יותר מתקדם.

אישית אני הייתי מציע לך לפנות לiakovel ולקנות ממנו cooldrive 6 במחיר דומה לפאן באסים שהבאת פה.

הוא כמו הaerogate 3 רק שהוא גם מגירת קירור בישביל דיסקים קשיחים.

פורסם

אני אישית יותר אוהב את האיירו גייט 2

פורסם

אני אהבתי יותר את השני....

כמו שכבר אמרו תבנה לבד...

כמה זמן אחריות יש עליהם?אם יש..

פורסם

יש לי את השני...

הגלגלת שלו לא כל כך רגישה וקשה לעצור איתה איפושהו בלי לגלוש למעלה או למטה מידיי..

עוד משהו שמציק (בהתחלה גם אני חשבתי שזה לא נורא) זה שאין לו זיכרון למתחים שהוא נתן לפני כיבוי ככה שאתה צריך אחרי כל הפעלה מחדש לכוון שוב את המהירויות של המאוררים למה שרצית.

ודבר אחרון אני חושב זה המאורר הקטן שבא עליו, אין לו באמת שימוש.. הוא עושה זמזום מעצבן ומציק אחרי כל הפעלה מחדש של המחשב להוריד אותו למהירות מינימאלית, אם יש לך מאורר לחבר במקומו, תחליף אותו.

אגב, בגרסאות האחרונות של הפאנל הזה קולר מסטר הוסיפו את האופציה לכבות את המאורר לגמרי.. זה נשמע טוב ונוח.. אבל אפילו כשאתה מכבה את המאורר ידנית ההזעקה של הפאנל פועלת אוטומתי.. היא אומנם ניתנת לכיבוי.. אבל אור אדום מהבהב מעצבן נישאר.. ככה שלא יודע מה איתך.. בשביל האופציה הזאת לא כל כך שימושית בלילה וכאלה..

אם אני אזכר פה בעוד משהו אני אוסיף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובןת אבל מישהו יכול להסביר לי איך זה בנוי מפנים?

האם יש נגיד 4 יצאיות של מולקס בישביל 4 מאווררים או מה?

פורסם

יש 4 בתים לחיבורי שלוש פינים,ו4 חיישנים שיוצאים מהמכשיר.

פורסם
  • מחבר

יש 4 בתים לחיבורי שלוש פינים,ו4 חיישנים שיוצאים מהמכשיר.

אם זה 3 פינים והמאווררים שלי זה מולקס רגיל של 4 יש מעביר או משהו?

פורסם

יש מעביר אבל אז כל הקטע של הפאן באס הזה לא שווה..

הוא לא יכול לקרוא את המהירות של המאורר ולהגביר אותו כשהטמפ' עולה לגבול מסויים וכל זה.. (לא שזה כל כך שמיש.. אבל עדיין לא הייתי רוצה לראות פאן באס כזה עם 0000rpm קבוע)

פורסם

השני נראה לי דפוק לפי מה שקטשופ אמר.

לאפס את זה כל פעם מחדש זה ממש מאוס, הלדהאדום שמהבהב נשמע רע.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את הפאן באס בישביל להמניך את המאווררים בלילה לא יותר

פשוט הצג LCD זה תוספת נחמדה בישביל עוד 100 - 90 שקל

פורסם

כשאתה מחבר מאוררים עם מעבירים למולקס אתה תקבל פאן באס שתוכל להנמיך את המאוררים בלי בקרה על כמה הנמכת, אור אדום מהבהב קבוע כי הפאן באס מזהה שהמאוררים מכובים כי הוא לא מקבל דיווח על מהירות, וLCD שמראה 0000rpm.. לדעתי זה לא ממש שווה..

אה אגב.. חשבתי על זה עכשיו.. אני לא בטוח.. אבל יש מצב שכשהפאן באס יזהה 0 במהירות הוא יתן 12V למאורר קבוע ולא יתן לך להוריד, אבל אני לא בטוח בקשר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים