פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים החדר קצת מבולגן וזאת תמונה שיש לי מלא מזמן.. אני אסדר אותו כנראה בסוף השבוע ואני אצלם ואעלה תמונות מסודרות.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים חדר מדהים!אם אתה לא תזיז את הטלוויזיה בזמן הקרוב אולי כדאי לך לחבר את החשמל בתוך הקיר וכך להסתיר את הכבל
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אני רוצה לחפור תעלה להעביר את כל הכבלים אני קונה גם WII בשבוע הבא בארה"ב אבל אבא שלי לא בעד שאני אחפור אותה בעצמי.. הוא מפחד שאניאעשה יותר מידי נזק ואני אפגע במשהו שיש בתוך הקיר.. מאחורי הקיר הזה יש את המקלחת שלי ויש שם כמה צינורות של מים גם..
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים החדר קצת מבולגן וזאת תמונה שיש לי מלא מזמן.. אני אסדר אותו כנראה בסוף השבוע ואני אצלם ואעלה תמונות מסודרות. חדר מגניב... כמה עלתה לך הטלוויזיה ?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אני רוצה לחפור תעלה להעביר את כל הכבלים אני קונה גם WII בשבוע הבא בארה"ב אבל אבא שלי לא בעד שאני אחפור אותה בעצמי.. הוא מפחד שאני אעשה יותר מידי נזק ואני אפגע במשהו שיש בתוך הקיר.. מאחורי הקיר הזה יש את המקלחת שלי ויש שם כמה צינורות של מים גם.. חדר מדהים! תזמין בעל מקצוע שיודע את העבודה בנוגע לחפירת תעלות
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים LoveStoned אתה גר במרתף? כי אני שם לב שהחלונות למעלה.הכי טוב זה במרתף, ככה אתה לא מפריע לאף אחד ואפשר לשמוע בווליום יחסית גבוהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.