פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מה, זרקת רימון עשן בחדר ואז צילמת? ניראה חדר נחמד רק חבל שאיכות הצילום גרועה.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים בטעות הגדרתי את המצלמה על הבהירות הכי גבוהה.אני אצלם מחדש שוב ואערוך בקרוב.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים ראיתי את המקלדת הזאת ולא יחסתי לה כ"כ הרבה חשיבות, עכשיו אני רואה איזו מגניבה היא אבל צילמתי תמונה:
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים ראיתי את המקלדת הזאת ולא יחסתי לה כ"כ הרבה חשיבות, עכשיו אני רואה איזו מגניבה היא אבל צילמתי תמונה: למקלדת שלך קוראים myphotoalbum? ולמה לעזעאל השם שלך שם זה d/do/dor/doro/doron/doron
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים למה צריך את המטען הזה ? אצלי המקלדת האלחוטית עובדת על אותן בטריות כבר חצי שנה ...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים חתיכת מקלדת מכוערת ועוד אנשים אשכרה משלמים עליה פרימיום הקנאות נוטפת ממך. היית מת למקלדת כזאת.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מקלדת ממש יפה...למה לא הורדת את הניילון הזה? אם תוריד את זה זה יראה כמו זכוכית (שנראה לי שזה מה שזה), ויש לזה השתקפות כזאת.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים הקנאות נוטפת ממך. היית מת למקלדת כזאת. את מקאנה את מקאנה ....שומרת את הכל בפנים!בחוץ את לא מראה! ;D
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים חלס תחזרו לנושא.אני עובר דירה עוד שבוע\שבועיים שהבית יהיה צבוע ונקי אני יעלה תמונות, יש למישהו עצה לצבע כל שהוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.