פורסם 2007 במאי 118 שנים לדג קוראים רקסי .. מה זה האקווריום הזה? דומה לזכוכית שממנה בונים כל מיני דברים.
פורסם 2007 במאי 118 שנים מה זה האקווריום הזה? דומה לזכוכית שממנה בונים כל מיני דברים.חח אקווריום שאבא שלי הביא לי.. אבל את הדג קניתי בנפרד(דג קרב)
פורסם 2007 במאי 218 שנים חח אקווריום שאבא שלי הביא לי.. אבל את הדג קניתי בנפרד(דג קרב)חח כן דומה לזכוכית שבונים איתה קיר שקוף בכניסה לבתים רק שפתחו לה חור מלמעלה !
פורסם 2007 במאי 218 שנים קחו עוד תמונה של המחשב שלי- "הכור האטומי":לא היה יותר פשוט להחליף את הקירור הג'נרי של אינטל?
פורסם 2007 במאי 618 שנים לא היה יותר פשוט להחליף את הקירור הג'נרי של אינטל?כרגע כל הכסף שלי הולך לדבר אחד, קניית קטנוע, אחרי שאני אקנה קטנוע אז אני אשדרג את המחשב.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים תודה.כעיקון יש לי שם אוסף [=צונמי,דרי,אוריון,קילו,פוניקס,אסנס ועוד כמה דאורדרנטיםלא צלימתי את זה טוב, יד שם עוד כמה מאחורה
פורסם 2007 במאי 1818 שנים סורי על האיכות, שכן שלי עם ה-casio ex-z1000 העלובה והיד הלא יציבה בעליל, תמונות מלאות רעש וחוסר פוקוס מזוויע, בכל זאת מקווה שתבינו משהו... המפרט רשום בצד. ה-LG 17" LCD עבר ימינה (אחרי המדפסת, לא רואים בתמונה).
פורסם 2007 במאי 1818 שנים גם אני לא, זה לא נוח וכואב לי ביד כמו לאדע מה, עושה לי ים צרותאבל בגלל המיקום של המסך והרמקולים והכל, אין מצב להוריד את העכבר למטה כי יצא שהמקלדת ממש בשמאל ואי אפשר להקליד ככה כמו שצריך.אז העדפתי נוחות הקלדה מאשר נוחות עם העכבר.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים סביבה נחמדה... בקשר למצלמה שלך, למה שלא תמסור אותה לתיקון? כי חוסר פוקוס זה גם משהו שנתפס באחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.