פורסם 2007 באפריל 2618 שנים כל קיץ אנחנו (המשפחה) נופשים בקרית שמונה או בישובים אחרים בצפון.הטרנד שם זה עציצים ממרגמות/קטיושות
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים המסך הוא Dell 2007WFP =] דנדש....שיפרתי את הפנוראמה מפעם קודמת אבל עדין יש כמה פיקשושים...http://taimor.uni.cc/room.jpg(* התמונה שוקלת לא קצת....ומצטער על האבק...ואני יודע שאני צריך לסדר את הכבלים למטה...בקרוב... )דעתכם ? ?אחי הפסל של הדוב זה מאלסקה נכון? יש לי זוג חח היית שם או שהביאו לך? למה הקטן עלה 200 דולר והגדול איזה 350 דולר
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לחבר שלי יש תרמיל של פגז בחדר כנ"ל לגבי חבר שלי יש לו גם תרמילים של כדורים של שוטגאן
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לחבר שלי יש תרמיל של פגז בחדר כנ"ל לגבי חבר שלי יש לו גם תרמילים של כדורים של שוטגאן כנ"ל יש מצב קוראים לו ויטלי? או לפחות הוא היה בחיל הים?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים חבר'ה עשיתם פה ספאם רציני, אל תשכחו מה הנושא של התר'ד - סביבת העבודה שלכם. לא הכדורים של צה"ל.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים איך שלי? המחשב של אח שלי נפטר אז הוא לא נמצא הצד הימיני.סליחה על האיכות הגרועה, צילמתי מהפלאפון.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים איך שלי? המחשב של אח שלי נפטר אז הוא לא נמצא הצד הימיני. סליחה על האיכות הגרועה' date=' צילמתי מהפלאפון. [/quote'] כאבודדדדדד! אני במסך שלך!
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים כדי לראות מה יש בחלון של המחשב ממש מעניין מה שהולך שם, לראות מאווררים זזים..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אחי הפסל של הדוב זה מאלסקה נכון? יש לי זוג חח היית שם או שהביאו לך? למה הקטן עלה 200 דולר והגדול איזה 350 דולר לא אחי, זה מניאגרה פאללס בקנדה והוא עלה לי 100 דולר קנדי זה עסוי מאיזה אבן מיוחד ובגלל זה הוא שוקל כמו בית =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.