עבור לתוכן

תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם - V 2.0

Featured Replies

פורסם

הנה שלי חברים:

יפה לא?

זה תמונה שצילמתי דרך הפלאפון אז מצטער על האיכות

[attachment deleted by admin]

• תגובות 1.6k
  • צפיות 181.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניראה מעניין, מה עם החלק השני של השולחן? צלם את כולו

ואת הסאב תוריד למטה

פורסם

ניראה מעניין, מה עם החלק השני של השולחן? צלם את כולו

ואת הסאב תוריד למטה

אין בעיה, הנה:

-המחשב המסריח של אחי שתודה לאל קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך

הוספתי תמונה וצילמתי את המקום שלפני כמה חודשים נדקרה שם חיילת ב-4 לפנות בוקר, אם מישהו זוכר בחדשות, זה ממש קרה לידי (ושמתי חץ שמראה איפה זה קרה, לפני צומת סגולה). הלכתי לשם וראיתי דם על הרצפה, איזה זוועה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

פשוט לשדרג FIRMWARE זה אחד הדברים הקשים שאפשר לעשות עם לקוח שלא מומחה למחשבים(בלשון המעטה הרוב כאלה),

בגלל זה אני מניח שלא ששו להציע לכם את השידרוג(למרות שזה בנהלי התמיכה שלנו לשדרג אותו אם יש בעיות של קפיאה וכיו"ב).

אני לא מתיימר להיות מומחה למחשבים (אז מה אם יש לי דירוג מהאתר :P), בעיקר לא בתחום התוכנה, אבל power user אני כן..

ההליך, ד"א, היה מאוד פשוט:

הוא עשה משהו בצד שלו, אמר לנו להכנס לכתובת של הרוטר (לצורך העיניין, יותר פשוט מזה אין: http://home) ושם חיכה לנו עדכון "קושחה" (היינו צריכים לעשות OK.. הוא אפילו נתקע פעם אחת, ריסטרט למחשב, ניסיון שני ועבד כמו גדול).

מאז הבעיות פסקו.

הבעיה הייתה, אגב, ניתוקים בלתי צפויים מהאינטרנט למשך זמן של כמה שניות, לפעמים לפרק זמן די ארוך (אני חושב שהוא פשוט איבד את הסנכרון) - מה לא ניסינו, להעביר את המודם חדר, להחליף כבלים, מיקרופילטרים, אפילו ספקית החלפנו.. הקטע הכי מרגיז, שכל פעם שהוא התנתק ונכנסת לאתר מסוים, הייתה צריך לסגור את הדפדפן כדי שאותו אתר יעבוד (כי אחרת הייתה מקבל את ה-ERROR של המודם)..

פורסם

אחד המסודרים!

פורסם

אין לי מצלמה דיגיטלית לא יכול לצלם

פורסם

חחח בשביל מה סתם לכתוב פה >< זה לא שאתה חייב לפרסם

פורסם

חחח בשביל מה סתם לכתוב פה >< זה לא שאתה חייב לפרסם

שכחתי שמונה ההודעות לא עולה ב OFF TOPIC

פורסם

זה שהמונה לא עולה פה, לא אומר שמותר להספים..

פורסם

אני לא מתיימר להיות מומחה למחשבים (אז מה אם יש לי דירוג מהאתר :P), בעיקר לא בתחום התוכנה, אבל power user אני כן..

ההליך, ד"א, היה מאוד פשוט:

הוא עשה משהו בצד שלו, אמר לנו להכנס לכתובת של הרוטר (לצורך העיניין, יותר פשוט מזה אין: http://home) ושם חיכה לנו עדכון "קושחה" (היינו צריכים לעשות OK.. הוא אפילו נתקע פעם אחת, ריסטרט למחשב, ניסיון שני ועבד כמו גדול).

מאז הבעיות פסקו.

הבעיה הייתה, אגב, ניתוקים בלתי צפויים מהאינטרנט למשך זמן של כמה שניות, לפעמים לפרק זמן די ארוך (אני חושב שהוא פשוט איבד את הסנכרון) - מה לא ניסינו, להעביר את המודם חדר, להחליף כבלים, מיקרופילטרים, אפילו ספקית החלפנו.. הקטע הכי מרגיז, שכל פעם שהוא התנתק ונכנסת לאתר מסוים, הייתה צריך לסגור את הדפדפן כדי שאותו אתר יעבוד (כי אחרת הייתה מקבל את ה-ERROR של המודם)..

בהשוואה לרוב האנשים אתה כן מומחה בתוכנה וחומרה, וכך גם רוב הפורום.

תזכיר לי מה זה power user?

Yoni.m - אווטר שולט :xyxthumbs:.

פורסם

אתה לא תאמין מאיפה לקחתי אותו :lol:

(משין של פאקצה מהכיתה שהציפה לי את הICQ (שונא ICQ גגרר) בשין שלה אז אמרתי טוב נראה)

פורסם

בהשוואה לרוב האנשים אתה כן מומחה בתוכנה וחומרה, וכך גם רוב הפורום.

תזכיר לי מה זה power user?

Yoni.m - אווטר שולט :xyxthumbs:.

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_user

בקצרה, אחד שיודע לנהל תמערכת כמו שצריך =]

פורסם

חבל שהתמונה לא איכותית אבל הינה אחד המחשבים שלי:

image200on0.th.jpg

פורסם

לפי מה שהצלחתי להזהות זה נייד של HP, איזה דגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים