פורסם 2007 במרץ 1118 שנים :o בוודאות זה הולך להיות המארז הבא שלי!,תגיד - סירקולצית האוויר שם טובה? הטמפ' נמוכות?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים תתדנדש טמפרטורות סבבה, יחסית מרווח למארז בקטגוריית Mid - רק קח בחשבון שאם תרצה לתקוע בו 8800GTX, תצטרך להעיף את ה Cage של הכוננים הקשיחים ולתקוע את הכונן שלך (או יותר) באחד ה Bays של ה 5.25".
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אוי, נכנסתי וראיתי סביבה יפיפה, באמת שישר רצתי לכפתור שלח תגובה לשמוח בשמחת בעל הסביבה, אבל אזזזז ראיתי שזה סגי הזה.. ה... ה... הסגי הזה, אז אמרתי לא חשוב... וזהו... אני פשוט לא אגיב...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים זה בסדר, אני יודע שאתה תמיד... שמח... :-*קנית את המחשב לא מזמן נכון?מתי השתחררת?ומה עם עוד קצת ת'רדים על שירים טובים, זה יהיה נחמד... (בזכותך הכרתי הרבה שירים יפים).
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים איכותי לשמוע שהת'ראדים המטופשים האלה השתלמו בסופו של דבר, מונחעיב. לא הולך להיות המשך בקרוב... מי שמחפש מוזיקה איכותית, מוצא. הוא לא צריך אותי בשביל זה. השתחררתי במרץ 2006 - העגלה החדשה בת חודש וקצת ככה...
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים חדר חדש!!! רק חבל שהCRT לא עף,הוא ממש הורס לי את השולחן זכוכית,הLCD של אחותי יושב על השולחן ממש יפה :'( פח Home Made,איך? לא להתיחס לכוננית המזוויעה,היא מחכה שהנגר יגמור את החדשה. אה כמעט שכחתי,המחשב (והמיני) מצטער על האיכות,משהו קרה לK800 :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.