פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים כשאני יושב על המיטה, או רחוקמהמחשב אני משתמש בו.כשאני קרוב למחשב, מן הסתם שאני משתמש ברגיל,פשוט הכנסתי את שניהם לצילום.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים תסביר לי למה לעזאזל הסאב וופר החמוד של הX-530 יושב אצלך על עגלה?שים אותו מהר על הרצפה
פורסם 2007 במרץ 518 שנים (רק עכשיו שמתי לב איזה בוק עשיתי למחשב O_o)מה הקטע של כל הסיני?של התעודה הסינית במיוחד..דווקא התמונה יפה עם הייתי יודע מה היא אומרת
פורסם 2007 במרץ 518 שנים SciFi7, מיותר לצטט הודעה עם כל כך הרבה תמונות, זה סתם עושה את הדף ארוך טילים... (:Nocturnal Wisdom, אחלה סביבה אבל השילוב של העכבר והמקלדת האלה פשוט פשע...
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מה הקטע של כל הסיני? של התעודה הסינית במיוחד.. דווקא התמונה יפה עם הייתי יודע מה היא אומרת זה יפני בשמאל למטה זה תעודה של האומנות לחימה שאני מאמן בה (איקידו) בימין למעלה אומר: שיפור עצמי (מילולית: ניצחון על עצמך), ריכוז ואיקידו. וגם זה יפה ;D Nocturnal Wisdom, אחלה סביבה אבל השילוב של העכבר והמקלדת האלה פשוט פשע... אני יודע =X אבל כבר התרגלתי למקלדת ובנתיים אני חוסך למחשב אז זה מחכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.