פורסם 2007 בינואר 1518 שנים קצת דחוס משהו... המשולשים האלה מעל הרמקול אמורים להיות רמקולים לתליה מאחורה? אם כן הייתי מציע שתתלה אותם
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים Shay Elmualem תודה על התמונות, ותגיד, בגלל שיש אקסטרא מקשים אז שאר המקשים הם קטנים יותר בשביל לתת מקום? נ.ב הפלאש קצת הרס, אבל בקטנה... ממש לא, שאר המקשים רחבים ונוחים המקלדת יותר רחבה ממקלדת סטנדרטית.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים Freak_Miky פינה נחמדה ומסודרת!!ד"א יש לי תנור כמו שלך!!חחחחחח זה שמתחת למדפסת בתמונה הראשונהתודה רבה.קצת דחוס משהו... המשולשים האלה מעל הרמקול אמורים להיות רמקולים לתליה מאחורה? אם כן הייתי מציע שתתלה אותםהמערכת היא סראונד, אבל אין לי מושג אם הרמקולים אחוריים - בכל מקרה, אין לי בדיוק איפה למקם אותם.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים זה בסדר, אני כבר רגיל. מקסימום אני יכול להרים את העכבר לשולחן העליון (הכבל מספיק ארוך), אבל אין לי סיבה לעשות את זה.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים המקשים בG15 נעימים למגע, חבל להרוס את זה עם מדבקות.מה רע בזה שזה רק באנגלית?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יש מישהו מהפורום שלקח את המקלדת שלו למקום כזה שיעשו לו על המקלדת אותיות בעברית כמו שמגיעה מקלדת נורמלית בעבריתאבל הבעיה במקלדת הזאת היא שהמקשים באנגלית הם באמצע ממש
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים המקשים בG15 נעימים למגע, חבל להרוס את זה עם מדבקות. מה רע בזה שזה רק באנגלית? שאין עברית :
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים רוב האשים בפורום הזה יודעים להקליד עיוור או כמוני, שמעדיף עם מקלדת - אני יודע לזהות אות עיברית ע"י האות האנגלית שעל המקש שלה..וחוץ מזה, למקלדת יש תאורה מלמטה על האותיות ולכן אי אפשר לחרוט..
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים הנה הסביבת עבודה עם מצאים נורמליים ועם הK)NIGHT RIDER) שלי היחיד שבלעדיו אני לא יכול חיות [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים הנה הסביבת עבודה עם מצאים נורמליים ועם הK)NIGHT RIDER) שלי היחיד שבלעדיו אני לא יכול חיות רק בשביל הפרוטוקול, ה-K)NIGHT RIDER) זה האופניים נכון? וכבר אמרתי שיש לך כלבה (זכור לי שאמרת לי שזו כלבה) חמודה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.