פורסם 2007 בינואר 318 שנים הנה שלי : http://img465.imageshack.us/img465/6091/untitled2by9.jpg :yelclap: דעתכם ? מה קרה לתמונה למה יש שני חלקים ?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים התמונה מ3 חלקים כי לא הצלחתי לצלם הכל בתמונה אחת חח אז צילמתי 3 וחיברתי לאחת...לא ממש יצא לי אני לא צלם גדול וגם לא תותח בפוטושופ....
פורסם 2007 בינואר 318 שנים איזה מקלדת זאת? חדר מעולה!Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard ותודה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים התקנת חיווטי רמקולים בחדר..(אני בתמונה) סיום החיווטים(צריך לצבוע את זה..) פוסטר יפה הפוסטר והרמקולים הטלויזיה והסנטר תלוי מתחת חצובה למצלמה.. סביבת עבודה.. מבט מלמעלה החומרה החדשה... דברים שימושיים אחי במחשב (מעצבן את ג'וני ) קלסר של קבלות כסף מהצבא... קלוז-אפ על הרמקול הימני תגובות..?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אל תצפו ליותר מדי ממנו [sopor Aeternus].... ככה זה שהשיער הארוך משתלט על החיים.... שלומי, צפה גזיזה בסוף שנה :lol:
פורסם 2007 בינואר 918 שנים טוב אחרי המון המון שיגועים וסידורים בחדר החלטתי שאני מעלה תמונות של סביבת העבודה המחודשת שלי! ;D אה ואני חייב להגיד משהו, יחי האזיקונים!! חוסך המון חוטים שם למטה נו, אז מה אתם אומרים?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים פינה נחמדה ומסודרת!! סידרתה אותה במיוחד נכון? חחחחחחחח אחלה W800!! איך אתה מעביר קבצים עם המחשב כבל\BT?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.