פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים בלי בושה הינה אני מעלה את הפינת עבודה שליhttp://idithron.co.il/idan/DSCF0021.jpgלצלם את כל החדר?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים דווקא בחנוכה האחיות שלי צבעו לי את החדר, לצבע הזה דווקא הוא חמוד...לפני זה זה היה הרבה יותר גרועה... צהוב כחול של מכבי תל אביב (כדורסל- אל תדאגו) והיה סמל ענקי שלהם חח אחיות שלי החליטו לצבוע את החדר בחנוכה וזה מה שהם נתנו לי
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אל תדאג, לי לא אכפת, לפי דעתי זה יפה וזה כל מה שחשוב אני אצלם את העמדה עכשיו , עם ה-2 לאפטופים החדשים שלי שאני עובד עליהם ביחד.. ועוד המחשב הנייח
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אל תדאג, לי לא אכפת, לפי דעתי זה יפה וזה כל מה שחשוב אני צלם את העמדה עכשיו , עם ה-2 לאפטופים החדשים שלי שאני עובד אליהם ביחד.. ועוד המחשב הנייח *אצלם ** עליהם וכמו בדיוק,גם אני חשוב שזה לא רע.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים דווקא נראה לא רע בכלל. צבע נעים לעיניים. הבעיה שאתה כנראה אוהב לבעוט בקיר מתחת לשולחן...
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים דווקא נראה לא רע בכלל. צבע נעים לעיניים. הבעיה שאתה כנראה אוהב לבעוט בקיר מתחת לשולחן... LOL חח גילתה אותי
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים ממ, קשוח הייתי מעלה תמונות של הסביבה שלי עם ה-G5 שחזר מתיקון אבללל אין לי דיגיטלית אז אולי הגיע הזמן לקנות אחת? LOL חח גילתה אותי *גילית באמת בנאדם, תעבוד על זה. נ.ב: אני רואה שלא פירסמו פה תמונות מזמן. חבל. לפני שנתנו לי באן הייתה פה תנועה הרבה יותר גדולה. אולי זה גם בגלל שכולם כבר פירסמו פה תמונות של החדר.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני אמור לקבל השבוע את השולחן החדש למחשב שלי אז אני יעלה תמונה ברגע שהכל יהיה מסודר ;D
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני אמור לקבל השבוע את השולחן החדש למחשב שלי אז אני יעלה תמונה ברגע שהכל יהיה מסודר ;Dכנל אני,אבל השבוע אני רק מזמין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.