פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אם כך, אזיקונים. שאצטרך לעשות משהו שזה פעם ב.... החליף אזיקון =] < דיי מתסכל אבל בקטנה..שמשיהו ימציא משהו כזה לכבלים.. דאמט זה מעצבן.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יש גם בחנות הזאת של הכול ב2 חבילה של לפחות 30 אזיקונים כאלה עם עיגולים אזיקון כזה שהוא מחזיק על עיגולי פלסטיק קטנים כאלה -אפשר לקנות אותם ואיתם לסדרוגם אם יש לך אחים קטנים אז הצעצועים מוחזקים בקופסאות במעין חוט ברזל דיי דק מצופה בגומי כזה-גם נוחויש תסקוטשים המיוחדים אבל הם עולים יותר
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים 3 אזיקונים עשו פה את העבודת הפלאים..=] זה מדהים.. לכל דבר יש בפורום הזה תשובות..בכל אופן תודה על ההצעות..D: עכשיו תגובות על התמונות.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אחלה סביבהרק לא מפריע לך השולחן למטה כאילו זה חצי עיגול כזה-לא מפריע לרגלים?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים רק במקרה שאני מנסה לחקות יולדת... שמתי על השרפרף את הסאבופר ע"פ הצעת המגיבים כאן.זה צמוד לרגל השולחן כך שאין בעיה..=]]
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים חחח לחקות יולדת - דימיון עשיר.בכל מקרה טעייתי התכוונתי לסביבה של זה שהעתיק מפורום אחר .סאב על שרפרף גם לא הכי אבל יותר טוב מהגובה שבו הוא היה.חג שמח ד"א.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אני קניתי לפני שנתיים חבילה עם 500 אזיקונים בינוניים בכמה גרושים וזה לא עומד להגמר.....
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שמתי אותו על השרפרף במקום המודם... את המודם העלתי למעלה במקום הסאב. מה עדיף שהסאב על הרצפה או על השרפרף.. אני שואל את זה כי אני באמת אין לי מושג XDDD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.