פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים וואו ואני חשבתי שהחדר שלי מבולגן,עכשיו אני רואה שיש לי לאן לשאוף.שאלה קטנה: איך אתה ישן? -המיטה מלאה בזבל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים וואו ואני חשבתי שהחדר שלי מבולגן,עכשיו אני רואה שיש לי לאן לשאוף.שאלה קטנה: איך אתה ישן? -המיטה מלאה בזבלאני יושן אם הזבל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים ראיתי בתים של הומלסים שהיו יותר מסודרים מזה תגיד איך בן אדם יכול להיות הומלס, ויש לו בית :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים חחחחחחחחח טוב , הסתבלטתי עליכם הייתם מתים שיהיה לי חדר כזה :lol: מחר אני יביא תמונות של החדר שלי , ואם מישו יודע איך עושים זום במצלמת אינטרנט ? את התמונות של החדר המסריח והאסלה לקחתי מגוגל = Dirty Room http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&q=dirty+room
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים תגיד... נוח לך עם הכורסא הזאת? כי אני רגיל שמשהו תומך בידיים (אצלי זה הידיות של הכסא)וסהכ חדר יפהכן נוח לי איתה. אחרי מיליון כיסאות משרדיים שנשברו לי החלטתי "להשאיל" את הכורסא הזאת שהייתה בחדר של ההורים שלי ליופי.והיא תומכת בידיים מצויין, בכסא המשרדי לא יכלתי לשים את המרפק בגלל הפלסטיק הגס.ותודה.אולי בקרוב יהיו תמונות באיכות גבוהה יותר ותוכלו לראות את החדר יותר בברור.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תגיד איך בן אדם יכול להיות הומלס, ויש לו בית :s05:זה היה בציניות תוך כדי תחושה קשה של רצון להקיא.כל הכבוד אגב, אתה היחיד שעלה על זה (או שלכל השאר פשוט לא איכפת).
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים זה היה בציניות תוך כדי תחושה קשה של רצון להקיא. כל הכבוד אגב, אתה היחיד שעלה על זה (או שלכל השאר פשוט לא איכפת). עליתי על מה ? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.