פורסם 2006 ביולי 2519 שנים חחחחחח....מאיפה אתה ?? אתה שואל בגלל האשכול ההוא של זה שרצה הנחות בת"א? אני גר בירושלים ---> גילה. היכן שירו מבית ג'אללה שנה שלמה בשנת 2001. ד"א, עכשיו בדיוק חזרתי מהחוף בת"א היה כיףףףףףףף.....! יאללה מקלחת!!!!!!!
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים חחח אני עצלן, אבל היום בלית ברירה פירמטתי את המחשב חחחיש לנו אותו מארז ואותם רמקולים=]עריכה: מסתבר שגם אותו עכברO_O
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים חחחח עזוב אני צריך ללמוד לCCNA חח יש לי מחר מבחן כפול :'(אבק אני אנקה כבר מתישהו חח בתמונות זה נראה יותר גרוע ממה שזה באמת אגב..
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אתה שואל בגלל האשכול ההוא של זה שרצה הנחות בת"א? אני גר בירושלים ---> גילה. היכן שירו מבית ג'אללה שנה שלמה בשנת 2001. ד"א, עכשיו בדיוק חזרתי מהחוף בת"א היה כיףףףףףףף.....! יאללה מקלחת!!!!!!! אהה...כי לי יש את התיכונפוניסט של גוש-דן.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים פשששששששששששש אהבתי...אבל... תעיף את השטיח הזה וגמרת!זה מפחיד בחורות השטיחים האלה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים פשששששששששששש אהבתי... אבל... תעיף את השטיח הזה וגמרת! זה מפחיד בחורות השטיחים האלה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: חחחחחח כבר אין שם את השטיח קניתי X530, ורציתי לבדד את הסאב. אז שמתי את הסאב על השטיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.