פורסם 2006 ביולי 1219 שנים artyom לא יזיק לך קצת סדר חחחחחחח ________________________ Chura מה זה האקווריום הזה שיש לך בחלק התחתון של המארז?? סידור חוטים מצוין!! תבוא גם אליי אני ישלם לך!!
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים חחחח זה הקופסאת כלים, :-)זה היה במקור מיועד להיות מתחת לHD אבל זה לדעתי חסם את המאוורר ששם....סידור חוטים טוב ? חחחחח זה נראה לי ממש מעפן אבל זה הכי טוב שאפשר לעשות אצליבקרוב מחשב חדש כולו פגז ומוסלב....חן
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים artyom לא יזיק לך קצת סדר חחחחחחח ________________________ Chura מה זה האקווריום הזה שיש לך בחלק התחתון של המארז?? סידור חוטים מצוין!! תבוא גם אליי אני ישלם לך!! זה לא החדר שלי! אני יחסית מסודר
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה רואה טלויזיה במסך של המחשב. :-X ....או שהוא מחובר גם לטלויזיה ....?חחחח...מפצל שזוהר באולטרה...יפה..
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים פשוט פלסטיק שקוף....מין הסתם..(גם אוטו זה סתם פח צבוע)...העניין שזה מפצל..נחמד...(אני יודע שלא חסר דברים כאלה אבל..)..
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מה אתה מתלהב גם אני רואה טלויזיה במחשב לא התלהבתי מזה שהוא רואה טלויזיה במחשב... סתם אהבתי תרעיון של מפצל זוהר באולטרה... תנסה קודם להבין תהודעה לפני שאתה כותב תגובה... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.