פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מה הקטע של השטיח? בעיקר בקרב הרוסים, כל הבתים של חברים שלי הרוסיים מוצפים בשטיחים. המצב שלו עדיין טוב, יש לי חבר שיש לו שטיח תלוי באמצע הסלון. ניראה לי שהרוסים לא קלטו את הפרציפ של השטיח... זה לא תמונה, זה שטיח.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים היי היי היי... אני רוסי ואין לי שטיח על הקיר, בחיים לא היה ולא יהיה טפו טפו טפו!!ותתארו לעצמכך אם תבוא אליו חברה.... זה יהיה טוב LOL
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מה זה אם נראה לך לא בא אליי אף אחד פשוט הרוב שבא אליי זה הרוסים והם לא שמים לב לזה אפילו חחחחח
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים בן כמה אתה? אני בטוח שמספיק מבוגר בשביל להחליט מה יהיה תלוי בחדר שלך ומה לא
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מזה אמא שלך תכעס ותנתק את האטרנט כאן זה לא ברית המוצצות כאן זה מדינה דמוקרטית. תסביר לה את זה יפה יפה ואם היא לא תסכים להוריד, שרוף אותו ותצלם בוידאו, ואז תראה לה את זה.מהטראומה היא תתאפס.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים בן כמה אתה? אני בטוח שמספיק מבוגר בשביל להחליט מה יהיה תלוי בחדר שלך ומה לא16 זה לא חדר שלי אבל..זה חדר שהמחשב עומד בו רק..מזה אמא שלך תכעס ותנתק את האטרנט כאן זה לא ברית המוצצות כאן זה מדינה דמוקרטית. תסביר לה את זה יפה יפה ואם היא לא תסכים להוריד, שרוף אותו ותצלם בוידאו, ואז תראה לה את זה.מהטראומה היא תתאפס.תתחיל לדבר יפה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מזה אמא שלך תכעס ותנתק את האטרנט כאן זה לא ברית המוצצות כאן זה מדינה דמוקרטית. תסביר לה את זה יפה יפה ואם היא לא תסכים להוריד, שרוף אותו ותצלם בוידאו, ואז תראה לה את זה.מהטראומה היא תתאפס.אני מבין שהיה לך הרבה יותר שוונג לכתוב ברה"מ ולא רוסיה, אבל זוהי טעות.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מזה אמא שלך תכעס ותנתק את האטרנט כאן זה לא ברית המוצצות כאן זה מדינה דמוקרטית. תסביר לה את זה יפה יפה ואם היא לא תסכים להוריד, שרוף אותו ותצלם בוידאו, ואז תראה לה את זה.מהטראומה היא תתאפס.יש רק דבר אחד שהוא יותר גרוע מרוסי,מישהו שהוא לא רוסי.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים הפינה הקטנה והשקטה( :smile1: ) שלי - ד"א - תראה איזה פצצת תאורה נחמדה מצאתי בטיול בחרמון (מאוחרי האפטרשייב במדף התחתון-ימני)
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מישהו מכיר את התמונה של אלן מסודי שזה אישה עם כיסוי פנים והעיניים שלה בוהקות מאיפה אני משיג אותה אני גר בקריות
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני רוצה להעלות תמונה גם של הסיביבת עבודה שלי אבל היא כל הזמן מבולגנת ואין לי כח לסדר כי בזמן האחרון אני על המחשב בקושי 4 שעות ביום העבודה הורגת...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני רוצה להעלות תמונה גם של הסיביבת עבודה שלי אבל היא כל הזמן מבולגנת ואין לי כח לסדר כי בזמן האחרון אני על המחשב בקושי 4 שעות ביום העבודה הורגת... אז תעלה מבולגנת מה זה משנה ומה אתה רושם שטויות כאילו זה מעניין מישהו
פורסם 2006 באפריל 219 שנים הפינה הקטנה והשקטה( :smile1: ) שלי - ד"א - תראה איזה פצצת תאורה נחמדה מצאתי בטיול בחרמון (מאוחרי האפטרשייב במדף התחתון-ימני) יש לי גם ספרייה ממש שומה לזאת ואני מעיף אותה.נשבר לי כבר לשבת באלכסון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.