פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים פפששש אספי תתחדש, שולחן מעולה, רחב מאוד, נראה מסיבי כמו שצריך.רק אכזבת קצת עם הרמקולים, מיילא זה שלא תלית את הזוג האחורי מאחורה, אבל לשים את ארבעתם מימינך?מזל טוב על החזרת הפאנל למארז (:
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אפשר קצת פרטים על השולחן ... מאיפה כמה למה ואיך ? אמממ... דוד שלי .. למה ? כדי שיהיה מרחב איך ? השולחן הזה ניתן להרכבה בדקה . חיבורים מהירים וזה גם הצליח להכנס ביונדאי אקסנט צבאית
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים Asaf.Y שולחן גדול ומאסיבי כמו שנאמר, עמדת עבודה חמודה.רק תגיד, אתה לא יודע שצריך פלאש כדי שהתמונות יצאו טוב? או שהפלאש שלך דפוק (מעומעם)?Vatos-Locos, על איזה פאנל מדובר?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים Asaf.Y שולחן גדול ומאסיבי כמו שנאמר, עמדת עבודה חמודה.רק תגיד, אתה לא יודע שצריך פלאש כדי שהתמונות יצאו טוב? או שהפלאש שלך דפוק (מעומעם)?Vatos-Locos, על איזה פאנל מדובר?לא היה לי כוח לסדר את הפלאש..חחחומדובר על החלק האפור במארז בתמונה הנ"ל..http://www.siz.co.il/my.php?file=jbzjmyjcjzn2.jpg
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אחלה שולחן! אותו רעיון כמו אצלי.לא יהיה יותר נוח עם כל העומק של השולחן הזה אם המסך יהיה מולך ולא לצידך?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מקווה לקנות מסך LCD .. וזה לא נוח שהמסך ממולי .. :\לא נוח? האמן לי, אם תשאל את הצוואר שלך אני מאמין שהוא יגיד שיהיה לו מאוד מאוד מאוד נוח.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים עשיתי סידור עצבני בשבועיים האחרונים, סידרתי הרבה דברים מחדש, הנה תמונות עדכניות מהיום: עדיין לא נפטרתי מכל הדברים הילדותיים, זה בתהליך. אני בקרוב מארגן שולחן פינתי במקום 2 השולחנות שיש לי איפה שהמחשב, יהיה נדיר. אה וצירפתי סקיצה של החדר שלי שאבא שלי עשה, כל פעם שאני אשנה את החדר שלי, אני אעדכן את הסקיצה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים כן, שמתי אותם מזמן, אני מתכוון להוריד אותם בקרוב, מקווה שלא ישאירו שום סימן.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים לחדר שלך יש המון פוטנציאל לא ממומש... בשביל מה אתה צריך שולחן בכניסה לחדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.