פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים יפה מאוד סחטיין על הסדר.נמאס לי לראות את כל השולחנות האלו זה תופס מלא מקום ;Dמחר אני יעלה תמונות של החדר שלי (צפו למשו שונה.)
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים יפה מאוד סחטיין על הסדר.נמאס לי לראות את כל השולחנות האלו זה תופס מלא מקום ;Dמחר אני יעלה תמונות של החדר שלי (צפו למשו שונה.)ייבשת אותי..מה עם החדר שלך חחחח...נהיה משעמם..עברתי את כל העמודים
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים נחמד שיש איפה לשים את הרמקולים האחוריים, מאחורי יש את המיטה שלי, אם היה מקום מתאים לשים רמקולים אז סביר להניח שהייתי קונה Logtiech 5XX.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הנה שלי עם הרמקולים החדשים שלי: מאחורי הכסא: סביבה יפה והרמקולים מוסיפים המון..רק המסך הורס..
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כן אני יודע אבל אני צריך עוד כסף בשביל dell 2007 כרגע יש לי 700 אז רק עוד 1300
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים ואי איזה טחוןמה קשור, עם הוא משקיע את מיטב כספו בציוד שכזה זכותו, טחון או לא, זה לא אמור לעניין אותך.טוב המצלמה חזרה מתיקון אז כמה תמונות עדכניות.שמע חדר פצצה, מאיפה קנית את ה-G25? כמה עלה לך? אני רוצה לירכוש אותו פשוט, הוא שווה את הכסף?אני מת להתחיל לעצב את החדר שלי לעלות לפה תמונות, אבל אני רק חודשיים בדירה חדשה ואין לי ממש מה לצלם חוץ משולחן מעפן ומחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.