פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מעולה ;D עכשיו שיכנעת אותי להתקין וויסטה ולבדוק אותה כמערכת הפעלה יחידה משך שבוע. (כמובן שיש לי דיסק של XP בצד, למקרים שבהם המצב נואש ונאלצים לחזור לXP ) אגב, אם כבר מדברים, אפשר את הרקע של הגוסט?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הינה...יש לי עוד אחד (זה שאני משתמש ב-XP), אבל הוא גדול מידיי בשביל להעלות אותו :-\[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים א. כמו שאמרתי, זה Comupter ולא My Comupter. ב. זה מויסטה, מה יש להרחיב על זה?. תודה על התשובה המתנשאת, אתה ממש נסיך :
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני ממש מצטער :-[ .... אבל אני אוהב להיות ענייני (כמה שפחות מילים כמה שיותר מידע).בגדול ויסטה היא מערכת ההפעלה הבאה, אם אתה רוצה מידע אתה יכול לקרוא קצת פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186439.0ואם יש לך שאלות אז לפרסם שמה.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני באמת לא צריך הסבר על מה זה ויסטה ... פשוט לא קישרתי ולא ראיתי שציינת את זה בשום מקום, לא משנה, אחלה דסקטופ בכל מקרה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מאיפה הרקע?לינק?אולי אפילו תעלה אותו? בבקשה?בטעות לחצתי על העכבר והגעתי לרקע הזה...הנה לינק:http://img175.imageshack.us/img175/1442/tuxdrink7hrou0.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים הלכתי על גוונים אפורים\כחולים, אפילו הfoobar שלי עבר שינויים קיצוניים כדי להתאים לצבעים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים הלכתי על גוונים אפורים\כחולים, אפילו הfoobar שלי עבר שינויים קיצוניים כדי להתאים לצבעים מדהים! איך עושים כזה דבר? במיוחד הסרגל שלמעלה והנתונים על טמפ' ומקום פנוי בדיסק
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים samurizeאוף cleric אתה מוכן בבקשה להעלות את הקונפיג שלך?אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הזו :'( :'(
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מדהים! איך עושים כזה דבר? במיוחד הסרגל שלמעלה והנתונים על טמפ' ומקום פנוי בדיסק הסרגל למעלה זאת לא בעיה, זה Rocketdock , תוכנה פשוטה וקלה לתפעול, והשאר זה samurize כמו ש Algorithm אמר . samurize אוף cleric אתה מוכן בבקשה להעלות את הקונפיג שלך? אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הזו :'( :'( הוא לא יעבוד אצלך ... צריך לשנות את כל הקונפיג(ים) כדי שהם יעבדו על מחשב אחר אני אשתדל למצוא לי זמן (וכח ) כדי לסדר את זה, אני תמיד מתעצל :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.