פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מגניב תודה!אבל יש לו פאקים כמו שבסטרט הוא לא מראה את השם שלך,וזה לא משנה איזה סטייל שמים,או שאני אומר לו שבסטרט יראה לי את הדפדפן והמייל כמו בכל XP והוא מבטל את זה ולא מראה כלום.וגם נכון שמצביעים על תיקיה זה מראה בועה עם מידע? אין את זה פה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים nop לא מצליח להפעילצריך לשים את התיקיה של הtheme בתיקיה של הthemes של הווינדוס ואז להפעיל נכון?אם אני לא טועה זה נמצא ב c:\windows\resources\themesאבל בשביל זה צריך קובץ uxtheme.dll שמביא לXP להפעיל סקינים לא של מיקרוסופט.http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707אפשר להשתמש בתוכנה כמו windowblinds או style xp אם אתה לא רוצה להחליף קבצים
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ^ זה באמת משנה אם יש לו וינדוס חוקי או לא?המטרה של הת'רד הזה זה לשתף את חברי הפורום בשולחן העבודה שלך, לא לבדוק למי יש ווינדוס לא חוקי...אם יש לא וינדוס לא חוקי בעיות שלו...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים יותר מדי אייקונים עושים לי רע... זה המקסימום בלאגן בדסקטופ שלי יפה!! אתה יכול להביא לי את הרקע?? יש לך עוד תמונות כאלה של הווירון? רקע יפה אבל אתה משתמש בוינדוס לא חוקי הכוכב אומר הכול מה איכפת לך?? רוב האנשים פה עם וינדוס לא חוקי!!
פורסם 2007 באפריל 118 שנים חדש שלי ד"א מישהו יכול להמליץ לי על סקינים יפים? איזה סקין יותר יפה, זה שבתמונה למעלה או זה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.