פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים שלום, הלכתי לזגג והוא אמר שהוא לא יכול לעשות לי פרספקס בצורה עגולה כי זה דורש מכונה מיוחד שאין לוובבית אין לי דרמל =\ איך אני יכול לחתוך את הפרספקס לעיגול??
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים ואיך חשבת לחתוך את המארז בצורה עגולה?!הפרספקס העגול זה לא בעיה, פשוט תדביק למארז פרספקס מרובע שיכסה את החור העגול שעשית במארז.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים טוב אזככהיש ג'גסו-ים, (כמו בוש לדוג')שאפשר לחבר להם אביזר, שהוא בעצם מוט שמתחבר אחרי המשור, בקצהו יש וו , שאותו אתה מכניס לתוך חור (ציר הסיבוב) של המשטחואז יש לך בעצם מחוגהאח"כ אתה עובר עם אותו עיגול מפח, על הפרספקסויש לך 2 עיגוליםאגבעל החוכמה היא להתאים לג'גסו שלך את ה"מחוגה הזאת שימושית, ודי מדוייקת
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים arkadur- זה לא טוב להשתמש במוט הזה כי זה ישאיר לו חור באמצע הפרספקס. ------------------------------------------------------------------------------- הינה דרך נוספת שאתה יכול לעשות. כלים: דרמל, דיסקית חיתוך, ראש שיוף (אפשר גם לחתוך את הקווים הישרים בעזרת מסור ידיני או ג'גסו) לפני שאתה מסמן תכסה הכל במסקין טייפ 2 שכבות כדי שלא יסרט לך.. שלב א'- לסמן את העיגול ולחתוך הכי צמוד שאתה יכול לעיגול. שלב ב'- להתחיל לעגל את הקצוות בעזרת ראש שיוף לדרמל. (חשוב שהעיגול יהיה ב- 5מ"מ יותר קטן מהחלון שחתכת בפח, כדי שהפרספקס יכנס בדיוק..) שלב ג'- לשים את הגומי על הפח ולהכניס בלחץ אץ הפרספקס. גם אם אחרי השיוף העיגול לא יצא מושלם זה לא נורא.. הגומי יכסה את הטעיות שלך.. : )
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אם אין דרמל אפשר לעשות את כל השלבים האלה עם ג'קסון ושופין.. (קצת יותר קשה אבל אפשרי)
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים איך גומי u עובד שמים U ואז מדביקים את הפרספקס (|) U| ככה לא? עים המארז חתוך כבר אז פשוט תדביק מרובה גדול יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.