פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים ממליץזה מה שאני עשיתייש לי 5 כאלה בדרך (אמורים כבר להיות בארץ) רק שהמחיר של המשלוח לא זול (מי חשב שכל אחד כזה שוקל קילו וחצי)
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש אבל מה אתה יודע עליהם אין לך נסיון איתם או משהו כזה אני רוצה מישהו שיגיד לי אם הם טובים מכל הבחינות גם יופי ... ואם עדיף משהו אחר שיותר טוב גם מבחינת יופי ... תודה ...
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תקרא ביקורות (יש גם וידאו אחת) אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת אני מציע לך לחכות כמה ימים (אלא אם דחוף לך) אני אוכל לתת יותר מידע ברגע שהם יהיו אצלי ( ההודעה ה2000 שלי )
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר כן אני צריך תשובה מהירה כמה שאתם יכולים תודה לכל מי שיש את הקול דרייב שש שימליץ או משהו אחר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.