עבור לתוכן

חובה לראות: "דו"ח מיוחד" *Spoiler Alert*

Featured Replies

פורסם

הם רואים גם קצת יותר לפני הרצח אז היה יודע את החמש דקות עשר לפני הרצח אז זה נורמלי

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחת הפשלות הגדולות הן שה Precogs אמורים לראות רק מקרי רצח, בגלל טבעו של רצח.

אבל כמו שציינת, מה שקורה בקניון הוא שאגת'ה רואה דברים שלא קשורים בכלל לרצח (המטריה, הבלונים, השוטרים)...

צודק, גם חשבתי על זה שבכל קניון אם הסורק עיניים הזה מגלה את ג'ון אז הוא מתריע להם, אבל בבניין שלהם עצמו יש לו למשך כל הסרט (אפילו אחרי שהוא נעצר) את אותם הרשעות בכירות (יאללה שיעדכנו מדי פעם..).

פורסם

הדבר היחידי שלא הבנתי הוא איך הדמות של טום קרוז (לא זוכר את השם) לא עיוורת בעין שמאל... הרי אסור להוריד את הכיסוי 12 שעות לאחר הניתוח, והראו בבירור שנשארו עוד 6 שעות, אז איך הוא יכול לראות בעין הזאת??????????

פורסם
  • מחבר

זה פשוט עניין של מזל, הכיסוי הורם רק לכמה שניות וזה לא היה נורא לכן לא קרה כלום

פורסם

הסרט נחמד, אני ראיתי וציפיתי למשהו אחר..

שווה צפיה אם יש לכם 30 ש"ח מיותרים..

פורסם

לפי דעתי הוא מורכב מדי... :-\ יותר מדי פרדוקסליות...הסרט סותר את עצמו יותר מדי פעמים...

שאלה: לא היה ברור לי בדיוק למה הזקן הפליל את ג'ון (טום קרוז) ??? בגלל שהוא ידע שהוא רצח את אן ליוולי?

הרי טום גילה זאת רק לאחר שרצח את crow.... ::)

פורסם

הוא הפליל אותו בגלל שהוא התחיל לחקור את הרצח של אמה וגילה שהחיזיון של אגאת'ה חסר ...

ופה הוא חשף את הקטע של "דוח המיעוט" אמנם הוא לא ידע את זה באותו רגע , אבל אם הוא היה חושף את זה בהמשך,

זה היה מפיל את הכל המערכת לכן הוא הופלל .

וכן זה סרט מורכב , אבל סרטים לא חייבים להיות כמו "רמבו" צריכים גם חשיבה 8)

פורסם

העניין הוא שכמו שנאמר בביקורת איפהשהו, יש בסרט יותר מדי מדע בדיוני... ;D

אני לא מת על סרטי אקשן רק של יריות כמו רמבו, אם זה מה שאתה חושב...אני גם אוהב סרטים עם תוכן, מותחנים או פסיכולוגיה וכו'.

הסרט הזה אמנם מותח אבל לא הייתי מגדיר אותו כ"הסרט של השנה", המוזרות שלו מזכירה לי קצת את AI... ;)

אתה מסכים איתי שבתור סרט של שפילברג, הוא לא אחד הסרטים האיכותיים שלו, נכון? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים