פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אני סטודנט ומחפש מחשב עם מעבד די טוב שישאר עדכני הרבה זמן במחיר לא יותר מ 1000 שקל (רק מעבד) מה ההבדל בין הAMD VENICE ל AMD DUAL CORE מה יותר מומלץ מבינהם ויותר כדי לי ואני יודע שה DUAL CORE הרבה יותר יקר
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים VENICE זוהי שם של ליבה של מעבדי AMD שמתבססת על מעבד חד ליבה,DUEL CORE זוהו מעבד של AMD שכמו שמו יש לו 2 ליבות והוא יותר יקר מווניס,בתכל'ס אם אתה לא מקודד סרטים/מוזיקה אין לך סיבה לקחת DUEL CORE ,מעבד טוב של AMD לצרכים שלך יהיה ה AMD 64 3000 ליבת ווניסשאפשר למצוא סביב ה 800 ש"ח.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים היעוץ שלי הוא בדיוק כמו שאמרו לפני AMD ATHLON64 3000+ ונציהאבל זה בתנאי כמובן שיש לך לוח אם מתאים עם תושבת 939יש לך לוח אם או שאתה מתכוון לקנות ?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אני מתכוון לקנות מחשב בסכום של 3500 רציתי להרכיב אבל אני מבין שיותר שווה לקנות בנוי אתה יכול לייעץ לי איפה ואיזה מפרט כדאי הודה לך מאד?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אף אחד לא אמר שעדיף לקנות בנויתכנס לפורום מפרטי מחשב תרשום את הצרכים שלך מהמחשב ואת הסכום שאתה צריך להשקיע כמו כן אם אתה צריך מסך מקלדת וציוד היקפיוינסו לתת לך מפרט מתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.